Mini produse de patiserie cu brânză și gem

Mini produse de patiserie cu brânză și gem
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Mini produse de patiserie cu brânză și gem. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 72 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 15 și costă 35 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați nuci, gem, coji de patiserie mini-phyllo și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Mini Produse De Patiserie Cu Nuci De Ciocolată, Brânză cremă ușoară și Gem daneză, și Produse De Patiserie Cu Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Împărțiți brânza între cojile de patiserie. Lingură 1/2 linguriță. gem sau jeleu dorit în fiecare coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
GemGem
2
Coaceți pe o foaie de copt ușor unsă la 350 timp de 10 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
4
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista