Mini Prajiturele Cu Unt De Arahide

Mini prajiturele unt de arahide ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 252 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, smântână grea, pudră de cacao cu proces olandez și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Cupcakes De Ciocolată Cu Glazură De Unt De Arahide, Cuptor cu microunde unt de arahide Fudge topped cu ciocolata & Mini unt de arahide Cupe / briose pentru brioșă, și Unt de arahide & Jelly Cupcakes [vanilie Cupcakes cu jeleu de umplere și unt de arahide glazura] pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți cupcakes: poziționați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F folosind setarea de convecție, dacă este disponibilă. Aliniați o mini tigaie cu brioșă de 24 de căni cu garnituri de hârtie.
Combinați untul, pudra de cacao și 1/4 cană de apă într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde, acoperiți cu folie de plastic și cuptorul cu microunde până când untul se topește, aproximativ 2 minute.
Bateți pentru a combina, apoi amestecați zahărul brun.
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol mare.
Bateți amestecul cald de cacao. Într-un alt bol, bateți laptele de unt, oul și vanilia; amestecați în aluat până se combină, dar nu amestecați prea mult.
Împărțiți aluatul între cupele pregătite, umplând fiecare trei sferturi din drum.
Coaceți până când cupcakes-urile revin la atingere, aproximativ 20 de minute.
Se lasă să se răcească în tigaie 5 minute, apoi se transferă într-un suport pentru a se răci complet.
Faceți toppingul: aduceți crema la foc mic într-o cratiță mică, apoi turnați peste chipsurile de unt de arahide într-un bol și lăsați să stea până se topesc chipsurile, aproximativ 5 minute.
Bateti pana se omogenizeaza. Se dă la frigider până când toppingul este setat, aproximativ 10 minute, apoi se bate cu un mixer până devine pufos.
Transferați într-o pungă de patiserie cu vârf rotund de 1 inch și vârfuri de țeavă pe fiecare cupcake.
Puneți în congelator în timp ce faceți glazura.
Puneți untul, ciocolata și 3 linguri de apă fierbinte într-un vas mic, adânc, sigur pentru microunde, acoperiți cu folie de plastic și cuptor cu microunde la o putere de 50% până când ciocolata se topește, aproximativ 2 minute.
Bateti pana se omogenizeaza. Scufundați vârfurile înghețate ale fiecărui cupcake în glazură, lăsând excesul să se scurgă. La frigider până la setare, aproximativ 5 minute.
Fotografie realizată de Con Poulos