Mini Prajiturele Butterfinger Nr. 1
Mini Butterfinger cupcakes ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 53 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 70 și costă 15 cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cap la magazin și ridica betty biciuit glazura de ciocolata cu lapte, baruri Candy Baruri, Betty tort se amestecă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Vegan Mini Vanillan și ciocolată Swirl Cupcakes (și cum să faci mini cupcakes), Mini plăcinte cu degete de unt într-un borcan, și Prajiturele Butterfinger.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Așezați mini cană de copt din hârtie în fiecare dintre cele 70 de mini căni de briose. Tăiați fin bomboane suficiente pentru a fi egale cu 3/4 cană (aproximativ 2 bare).
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, ulei și albușuri de ou cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. La viteză mică, bateți în bomboane tocate doar până se amestecă. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose (două treimi pline). Puneți la frigider orice aluat de tort rămas până când este gata de utilizare.
Coaceți 12 până la 16 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 5 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Frost cupcakes cu glazură. Tăiați gros bomboane rămase.
Așezați bucăți de bomboane pe glazură, apăsând ușor în jos. Depozitați ușor acoperit.