Mini Panettone De Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați Mini Panettones de afine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 224 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 42 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, unt, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Mini Plăcintă Cu Bezea Cu Afine, Mini Chiftele De Afine, și Mini Cheesecakes De Turtă Dulce Cu Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în apă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor 1 1/4 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Se adaugă la amestecul de drojdie, amestecând cu un tel pentru a combina. Acoperiți; lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră.
Combinați zahărul, untul, coaja și sarea într-un castron mare; bateți cu un mixer rezistent la viteză medie până când este ușor și pufos (aproximativ 3 minute).
Adăugați ouăle, bătând până se combină; bate în amestec de drojdie. Lingurați ușor 4 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați 4 căni de făină în amestecul de ouă, bătând la viteză medie până se omogenizează. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 3 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios). Frământați în afine și ghimbir până se încorporează bine.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Înveliți 6 căni de briose (1 cană) cu spray de gătit.
Tăiați 6 (5 x 12 inci) benzi de hârtie pergament; așezați hârtia în cupe pentru brioșe pentru a vă extinde la 3 inci de partea superioară a cupelor pentru brioșe. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose. Pulverizați ușor fiecare brioșă cu spray de gătit; presărați uniform cu nuci.
Lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii.
În timp ce brioșele cresc, Preîncălziți cuptorul la 37
După ce brioșele și-au dublat dimensiunea, coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până când brioșele se rumenesc ușor.