Mini Napolitane Coapte Alaska
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Mini Napolitan Baked Alaskas. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă 86 de cenți pe porție. O porție conține 306 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home necesită zahăr, cremă de tartru, extract de vanillan și căptușeli de briose din folie. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 29%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Oreo Mini Alaska La Cuptor, Mini Alaska la cuptor cu centre de cireșe bețive, și Alaska La Cuptor.
Instrucțiuni
Aplatizați căptușelile de briose; așezați pe o foaie de copt.
Așezați o napolitană pe fiecare. Scoateți 1/4 cană de înghețată pe fiecare napolitană;congelați.
Între timp, într-o cratiță mică și grea, combinați albușurile, zahărul și smântâna de tartru; bateți la viteză mică cu un mixer portabil timp de 1 minut. Continuați să bateți la foc mic până când amestecul ajunge la 160 CP, aproximativ 12 minute.
Se ia de pe foc; adăugați vanilie. Bateți până se formează vârfuri rigide și zahărul se dizolvă, aproximativ 4 minute.
Scoateți foaia de copt din congelator; întindeți imediat bezea peste înghețată, etanșând la marginile napolitane. Se fierbe 4-6 inch. de la căldură timp de 1-2 minute sau până când bezea se rumenesc ușor.