Mini Meatball Sliders
Mini Meatball Sliders ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție conține 158 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați sosul marinara, usturoiul, carnea de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mini meatball sliders, Slow Cooker Mini Meatball Sliders, și Meatball Sliders.
Instrucțiuni
Combinați carnea de vită, pesmetul, laptele, usturoiul, 1/2 linguriță sare și piper după gust într-un castron mare și frământați amestecul împreună cu mâinile.
Rulați în bile de dimensiuni de lingură.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie ușor, aproximativ 2 minute; scoateți pe o farfurie.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline în tigaie la foc mediu.
Adăugați chiftelele și gătiți, întorcând, până se rumenesc peste tot, aproximativ 1 minut. (S-ar putea să trebuiască să faceți acest lucru în 2 loturi.)
Se toarnă sosul marinara și se întoarce ceapa în tigaie; se amestecă ușor. Acoperiți și fierbeți 20 de minute.
Când este gata de servit, împărțiți rulourile de cină și presărați niște mozzarella pe rulourile de jos. Completați fiecare cu o chiftelă, puțin sos și mai multă mozzarella și sandviș cu rulourile de sus.
Fotografie de Charles Masters