Mini jachete cu cremă cu caper acrit

Dacă aveți aproximativ 1 oră și 5 minute pentru a petrece în bucătărie, mini jachete cu cremă cu caper acrit ar putea fi un minunat fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 101 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la BBC Good Food are 5 fani. Un amestec de cartofi noi pentru bebeluși, ulei de floarea soarelui, smântână acrită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Brioșe cu afine, piersici și smântână, Mușcături de cartofi cu somon și smântână, și Popcorn pui cu zingy soured cream dip.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Înțepați cartofii cu o furculiță, frecați cu uleiul și condimentați cu sare de mare. Puneți o tavă de copt și coaceți timp de 50 de minute -1 ore.
Între timp, amestecați smântâna acră și caperele cu mult piper proaspăt măcinat.
Lăsați cartofii să se răcească timp de 10-15 minute, apoi tăiați o cruce în fiecare vârf și ciupiți baza pentru a se deschide puțin.
Adăugați o lingură din amestecul de smântână acru.