Mini inimi de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsimi și baie de anghinare

Mini inimi de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsimi și baie de anghinare
Mini inimile de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsimi și baie de anghinare este un fără gluten și primar rețetă cu 10 porții. Această garnitură are 137 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de măsline, busuioc, iaurt grecesc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 40%. Rețete similare sunt Mini inimi de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsimi și baie de anghinare, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înjumătățiți toate, cu excepția a 2 inimi de anghinare și grătiți restul la foc mediu-mare pe un grătar uns (o tigaie pentru grătar poate fi înlocuită) până când este ușor carbonizată și încălzită. Păstrați cald la cuptor în timp ce pregătiți scufundarea cu spanac și anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Anghinare DipAnghinare Dip
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
CuptorCuptor
3
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Călește ceapa până când este fragedă și translucidă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
5
Adăugați spanacul și gătiți până se ofilesc și toată umezeala din tigaie s-a evaporat, aproximativ 3 minute. Se toacă inimile întregi de anghinare rezervate și se adaugă, împreună cu iaurtul grecesc, mozzarella și parmezanul. Gatiti pana se topeste branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Iaurt GrecescIaurt Grecesc
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
ParmezanParmezan
SpanacSpanac
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați busuiocul și nucșoara, condimentați cu sare și piper și serviți deasupra inimilor de anghinare la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Sare și PiperSare și Piper
NucșoarăNucșoară
BusuiocBusuioc
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista