Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Mini gogoși fără grăsimi. Această rețetă face 12 porții cu 88 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la blog.fatfreevegan.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână făină nealbită, iaurt de soia, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bombe Cu Grăsime De Nucă De Cocos (Fără Gluten, Paleo, Keto, Whole30 + Vegan), Ciocolată Fără Zahăr Gogoși Fără Gluten Gogoși (Coapte), și Mini Gogoși Samoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați o mini-gogoașă sau o tigaie pentru brioșe cu ulei de canola sau spray antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
2
Se amestecă ingredientele uscate împreună într-un castron de dimensiuni medii.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Combinați ingredientele umede într-o cană de măsurare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
4
Se toarnă umed în uscat și se amestecă bine.
5
Transferați aluatul într-o pungă de patiserie (sau pungă de depozitare ziplock) și tăiați vârful (sau colțul). Introduceți cu grijă aluatul în fiecare formă de gogoașă până când nu este mai mult de 2/3 plin. (Err pe partea de mai puțin, mai degrabă decât mai mult, sau gogoși va ieși în formă de amuzant și lipsit de o gaură pe de o parte!)
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
6
Coaceți timp de 8-12 minute, până când blaturile sunt gata.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pe un suport de sârmă câteva minute înainte de a încerca să scoateți gogoșile din tigaie. Dacă este necesar, rulați cu atenție o scobitoare în jurul marginilor și centrelor matrițelor pentru a dezlipi gogoșile. Spălați tigaia și repetați cu aluatul rămas. Odată ce gogoșile sunt reci, pregătiți glazura amestecând bine zahărul cofetarului cu apă fierbinte și adăugând o picătură sau două de colorant alimentar, dacă doriți. (Dacă glazura pare prea subțire, adăugați mai mult zahăr; dacă este prea gros, adăugați mai multă apă.) Înmuiați sau stropiți partea superioară a gogoșei cu glazura. (Fundul este foarte spongios și nu trebuie scufundat.) Aveți grijă să înmuiați gogoasa foarte scurt sau va absorbi prea mult din glazură. Se lasă să se usuce înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Fâșie De Coajă De Lămâie
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman