Mini-Frittate De Somon Afumat

Mini-Frittate De Somon Afumat
Frittatas de somon Mini-afumat este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 166 calorii, 15g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Mini Quesadillas De Somon Afumat, Mini Pizza Cu Somon Afumat, și Mini Latkes Veggie cu somon afumat și Tzatziki pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă. Saut ceapa 23 de minute sau până se înmoaie; adăugați sare, piper și somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SomonSomon
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți din plită; lasa sa se raceasca.
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
4
Combinați următoarele 4 ingrediente (prin lapte) într-un castron. Se amestecă crema de brânză. Înveliți ușor 6 (8 uncii) ramekins cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BolBol
5
Adăugați 2 linguri de amestec de somon la fiecare ramekin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Se toarnă 3/4 cană amestec de ouă în fiecare ramekin. (Nu umpleți prea mult.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Așezați ramekins pe foaia de copt; coaceți 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Garnisiți, dacă doriți.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista