Mini Frittate cu Quinoa
Nevoie de o curs principal fără gluten și prietenos cu FODMAP? Mini Frittatas cu Quinoa ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 194 calorii. Această rețetă servește 6. Un amestec de șuncă, parmezan, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce este destul de bun. Încercați Mini frittate cu quinoa, Mini Frittatas, și Mini Frittatas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți 6 căni de briose.
Aduceți quinoa și apa la fiert într-o cratiță. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când quinoa este fragedă și apa a fost absorbită, 15 până la 20 de minute.
Combinați quinoa gătită, ouăle, albușurile, dovleceii, brânza elvețiană, șunca, pătrunjelul, parmezanul și piperul alb într-un castron mare și amestecați până se combină bine. Se amestecă amestecul în partea de sus a fiecărei cupe de brioșă pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile frittatelor se rumenesc, aproximativ 30 de minute. Se lasă să se răcească cel puțin 5 minute în tigaie înainte de servire.
Se servește cald sau rece.