Mini câini de porumb cu bere și cârnați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Mini câini de porumb cu bere și cârnați. O porție conține 216 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, uleiul vegetal, cârnații bratwurst și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Chow. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 24%. Rețete similare includ Mini câini de porumb cu bere și cârnați, Mini câini de porumb Jalapeno și mușcături de câine de porumb {fără gluten}, și Mini Câini De Porumb.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 250 F și aranjați un suport în mijloc. Puneți o grătar peste o foaie de copt; pune deoparte.
Turnați uleiul într-un cuptor olandez sau într-o oală mare, cu fund greu.
Se încălzește la foc mediu-mare până ajunge la 350 de grade F pe un termometru pentru prăjit/bomboane.Între timp, introduceți 2 scobitori în partea tăiată a fiecărei bucăți de cârnați, lăsând aproximativ 1 1/4 inci din scobitori expuși pe o parte; pus deoparte.Când uleiul este aproape gata (aproximativ 300 de litri f), bateți făina de porumb, făina, praful de copt și sarea împreună într-un castron mediu.
Bateți berea, ouăle, mierea și zahărul împreună într-un castron mare până când se combină și zahărul s-a dizolvat.
Adăugați amestecul de făină de porumb în amestecul de bere și amestecați cu o spatulă de cauciuc până când se combină.
Se toarnă o parte din aluat într-un recipient scurt și îngust sau pahar de băut, lăsând 1 inch de cameră în partea de sus.Când uleiul este gata, înmuiați uniform o bucată de cârnați în paharul de aluat ținând scobitorii și rotind cârnații după cum este necesar până când este complet acoperit cu aluat. Puneți-l imediat în uleiul fierbinte. Repetați cu încă 4 bucăți de cârnați. Se prăjește, întorcându-se ocazional, până se rumenesc peste tot, aproximativ 2 minute. Folosind clești, transferați câinii de cârnați pe grătarul de pe foaia de copt și introduceți-l în cuptor.Repetați cu bucățile de cârnați rămase, lucrând cu 4 sau 5 la un moment dat, reumplând paharul cu aluat după cum este necesar și lăsând uleiul să revină la 350 km f între loturi. (Când ajungeți la ultimele bucăți de cârnați, poate fi necesar să înclinați paharul lateral în timp ce rotiți cârnații pentru a le acoperi uniform cu aluat.)
Serviți imediat cu muștar pentru scufundare.