Mini Croque Madames
Mini Croque Madames ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. O porție conține 154 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, lapte, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Quick Croque Madames, Croque-Monsieur, și Croque Madame.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 475 F și aranjați un suport în mijloc.
Așezați 1/3 cană de brânză într-un castron mic și lăsați-o deoparte.
Așezați pâinea într-un singur strat pe o foaie de copt. Topiți 5 linguri de unt și periați-l pe ambele părți ale pâinii, folosind tot.
Coaceți până când pâinea este prăjită și maro aurie, aproximativ 10 minute. Puneți foaia de copt și pâinea deoparte.Între timp, faceți B 9chamel: topiți lingura rămasă de unt într-o cratiță mică la foc mediu până la spumare.
Bateți făina și gătiți, amestecând ocazional, până când nu mai are gust crud, aproximativ 30 de secunde. Bateți încet laptele și adăugați sarea măsurată și nucșoara. Gatiti, amestecand constant, pana cand amestecul se ingroasa, aproximativ 3 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte.Împărțiți uniform șunca peste 4 felii de pâine prăjită, apoi împărțiți uniform restul de 1 1/3 căni de brânză peste șuncă.
Întindeți un strat subțire de Dijon pe restul de 4 felii de pâine și așezați-le cu muștar în jos deasupra brânzei. Apăsați ușor pentru a compacta sandvișurile. Acoperiți bine foaia de copt cu folie de aluminiu și coaceți până când brânza abia începe să se topească, aproximativ 5 minute.
Scoateți foaia de copt din cuptor și aruncați folia.
Bateti sosul rezervat B-chamel pana se omogenizeaza, apoi intindeti-l pe varfurile sandvisurilor, folosindu-l pe toate.
Presărați 1/3 cană de brânză rezervată peste b-chamel.
Coaceți sandvișurile descoperite până când brânza de deasupra se topește și clocotește, aproximativ 10 minute. Între timp, spargeți 8 ouă de prepeliță într-un castron mic.Când sandvișurile sunt gata, scoateți-le din cuptor și lăsați-le deoparte.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până când strălucește.
Turnați cele 8 ouă crăpate în tigaie, distanțându-le uniform (dacă unele dintre albușuri se lipesc, separați-le cu o spatulă). Condimentați ouăle cu sare și gătiți netulburate până când albușurile sunt doar setate, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, aproximativ 2 până la 3 minute.
Scoateți ouăle prăjite pe o farfurie mare. Repetați cu restul de 8 ouă.Tăiați crustele din fiecare sandviș rezervat, apoi tăiați fiecare sandviș în 4 pătrate mai mici.
Așezați sandvișurile pe un platou de servire, acoperiți fiecare cu un ou de prepeliță prăjit și serviți imediat.