Mini Clătite Pizza

Mini Clătite Pizza
Mini Pizza clatite este un fără gluten mâncare de dimineață. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 166 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați ouă, lapte, pepperoni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Clătite Germane, Mini Clătite Germane, și Mini Clătite De Praz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick și făina de porumb. În cupa de măsurare, amestecați ouăle și laptele. Amestecați amestecul de lapte în amestec Bisquick pentru a combina; pliați în 2 linguri de arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
Făină De PorumbFăină De Porumb
ArpagicArpagic
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
BolBol
2
Încălziți tigaia sau grătarul antiaderent de 10 inci sau mai mare la foc mediu (325F).
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Ungeți ușor cu ulei. Lingura runde de aproximativ 3 linguri aluat pe tigaie pentru a face mini clatite. Odată ce bulele încep să se formeze pe suprafața aluatului și marginile încep să se usuce, întoarceți și continuați să gătiți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați pe placă. Repetați cu aluatul rămas.
5
Setați controlul cuptorului la fiert.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Așezați clătitele fierte pe foaia de biscuiți căptușită cu pergament. Puneți sosul marinara pe fiecare clătită; se presară cu brânză, pepperoni și 1 lingură de arpagic. Se fierbe cu blaturi de 4 până la 5 inci de la căldură 1 până la 3 minute sau până când brânza este topită, aurie în pete și cu bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos MarinaraSos Marinara
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
BrânzăBrânză
ArpagicArpagic
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista