Mini chiftele în sos de șofran
Mini chiftele în sos de șofran este un fără lactate rețetă cu 32 de porții. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 77 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, carne de porc măcinată, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Mini chiftele în sos de șofran, Chiftele de Cocktail în sos de șofran(Paște), și Mini-chiftele în sos de afine.
Instrucțiuni
Amestecați carnea de porc, vițelul, 1 lingură de pătrunjel, jumătate de usturoi, ou, pâine, 1 1/4 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper într-un castron mediu pentru a amesteca. Formați amestecul de carne în bile de 1 inch. Chiftele de praf cu făină. Pune deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Se adauga chiftelele si saut-ul pana se rumenesc pe toate partile, aproximativ 10 minute. Folosind lingura cu fante, transferați chiftelele pe farfurie.
Se adaugă ceapa în tigaie; se reduce focul la mediu și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 2 minute. Se amestecă boia de ardei, apoi 1 cană de bulion și vin. Întoarceți chiftelele cu orice sucuri acumulate în tigaie. Aduceți la foc mic. Acoperiți și gătiți până când chiftelele sunt fragede, aproximativ 25 de minute. Descoperi; adăugați 2 linguri de pătrunjel, usturoiul rămas și șofranul. Se fierbe până se îngroașă sosul, întorcând chiftelele ocazional, aproximativ 10 minute. Condimentează sosul după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor, apoi se acoperă și se dă la frigider. Aduceți la foc mic, subțierea cu bulion, dacă este necesar.)
Așezați chiftele cu sos pe platou. Se acoperă cu 1 lingură de pătrunjel.