Mini Cheesecakes Cappuccino
Mini Cheesecakes Cappuccino necesită aproximativ 2 ore și 48 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 76 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 238 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de albușuri de ou, făină de aur, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 15%. Rețete similare includ Mini Cheesecakes Cappuccino, Mini Mocha Cappuccino Cheesecakes, și Mini Cheesecakes.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 149°.pulverizați 12 căni de briose medii, 2 1/2x1 1/4 inci, cu spray de gătit.
Presărați 1 linguriță de firimituri de napolitane de ciocolată pe fundul fiecărei căni de briose.
Bateți brânzeturile cremă într-un castron mediu, folosind un tel de sârmă, până se omogenizează. Bateți în 2/3 cană zahăr, laptele, făina, vanilia și albușurile de ou până aproape netede.
Rezervați 1 1/2 căni de aluat. Bateți 2 linguri de zahăr și cafeaua în aluatul rămas, folosind un tel de sârmă, până se omogenizează. Puneți cu grijă aproximativ 3 linguri de aluat de cafea în fiecare ceașcă de briose. Puneți cu grijă 2 linguri de aluat de vanilie rezervat peste aluatul de cafea.
Se amestecă 1 lingură de zahăr și scorțișoara; se presară peste aluatul de vanilie.
Coaceți aproximativ 18 minute sau doar până când este setat. Se răcește 30 de minute. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 24 de ore. Rulați spatula metalică mică în jurul marginii fiecărei cupe de brioșă; îndepărtați cheesecakes.