Mini Cheesecakes Cappuccino
O porție conține 185 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fursecuri cu napolitane de ciocolată, zahăr, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 48 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Mocha Cappuccino Cheesecakes, Mini Cheesecakes, și Mini Cheesecakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 300 buc. Pulverizați 12 căni de briose medii, 2 1/2x1 1/4 inci, cu spray de gătit.
Presărați 1 linguriță de firimituri de napolitane de ciocolată pe fundul fiecărei căni de briose.
Bateți brânzeturile cremă într-un castron mediu, folosind un tel de sârmă, până se omogenizează. Bateți în 2/3 cană zahăr, laptele, făina, vanilia și albușurile de ou până aproape netede.
Rezervați 1 1/2 căni de aluat. Bateți 2 linguri de zahăr și cafeaua în aluatul rămas, folosind un tel de sârmă, până se omogenizează. Puneți cu grijă aproximativ 3 linguri de aluat de cafea în fiecare ceașcă de briose. Puneți cu grijă 2 linguri de aluat de vanilie rezervat peste aluatul de cafea.
Se amestecă 1 lingură de zahăr și scorțișoara; se presară peste aluatul de vanilie.
Coaceți aproximativ 18 minute sau doar până când este setat. Se răcește 30 de minute. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 24 de ore. Rulați spatula metalică mică în jurul marginii fiecărei cupe de brioșă; îndepărtați cheesecakes.