Mini Cartofi Coapte De Două Ori
Mini cartofi coapte de două ori este un fără gluten farfurie. Această rețetă servește 30 și costă 76 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 95 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Cap de la magazin și ridica arpagic, gruy otrivre, sare și piper, și câteva alte lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi Mini De Două Ori Coapte, Mini Cartofi Copți Încărcați, și Mini cartofi coapte de două ori și un cadou.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Așezați cartofii pe o foaie de copt.
Stropiți cu ulei și presărați sare și piper. Aruncă la haină.
Întindeți cartofii într-un singur strat; înțepați fiecare de mai multe ori cu un cuțit de decojit. Prăjiți până la furculiță-licitație, aproximativ 45 de minute.
Se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se manipula.
Folosiți un cuțit pentru a împărți cartofii; nu tăiați până la capăt. Împingeți părțile astfel încât cartofii să se deschidă.
Presărați fiecare cu Gruyre.
Se introduce din nou în cuptor și se coace până se topește brânza, aproximativ 5 minute.
Se lasă să se răcească până se încălzește, apoi se acoperă cu smântână și arpagic. Condimentează cu sare și piper; servi.