Mini-burgeri cu brânză Kobe Bleu cu ceapă Cipollini în reducere balsamică

Mini-burgeri cu brânză Kobe Bleu cu ceapă Cipollini în reducere balsamică
Mini-burgeri cu brânză Kobe Bleu cu ceapă Cipollini în reducere balsamică durează aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 791 calorii, 43G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $5.68 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de oțet balsamic, condimente irvine Smokey Rotisserie condiment, ceapă cipollini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre scumpe. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Pizza cu brânză de capră cu ceapă caramelizată, verdeață pentru copii și reducere balsamică, Ceapă Cipollini Glazurată Balsamic, și Ceapă Cipollini Prăjită Balsamică sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pentru a curăța cu ușurință ceapa cipollini, albiți-le timp de 2 minute în aproximativ 2 căni de apă clocotită. Alunecați pielea și îndepărtați rădăcinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CipolliniCeapă Cipollini
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie sotată la foc mediu și sotati ceapa cipollini până când încep să se înmoaie și să devină translucide. Deglazați tigaia cu oțetul balsamic și reduceți până când lichidul a dispărut aproape tot. Puneți deoparte scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Ceapă CipolliniCeapă Cipollini
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Grătar de căldură. Într-un bol de amestecare combinați oul, condimentul de rotisor fumuriu și ceapa și amestecați carnea de vită, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Adăugați brânză Bleu sfărâmată și amestecați suficient pentru a distribui uniform, fără a rupe prea mult brânza. Formați în 8 chiftele mici, aproximativ 2 uncii fiecare. Grătiți ambele părți, transferați-le în rulouri de cartofi (care pot fi tăiate foarte scurt în prealabil pe grătar, dacă doriți) și garnisiți fiecare cu 3 cepe cipollini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CipolliniCeapă Cipollini
Rulou De CartofiRulou De Cartofi
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru mini Burger. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laurent - Perrier la Cuvee Brut (sticlă de 3 litri-Ieroboam). Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 400 de dolari.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și numai el îi permite lui Laurent-Perrier să creeze 'la Cuv 9ume', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un lung proces de îmbătrânire în pivnițele noastre.Culoare auriu pal. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi piersici de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente la final.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP approcritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista