Mini-burgeri cu brânză Kobe Bleu cu ceapă Cipollini în reducere balsamică

Mini-burgeri cu brânză Kobe Bleu cu ceapă Cipollini în reducere balsamică durează aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 791 calorii, 43G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $5.68 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de oțet balsamic, condimente irvine Smokey Rotisserie condiment, ceapă cipollini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre scumpe. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Pizza cu brânză de capră cu ceapă caramelizată, verdeață pentru copii și reducere balsamică, Ceapă Cipollini Glazurată Balsamic, și Ceapă Cipollini Prăjită Balsamică sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pentru a curăța cu ușurință ceapa cipollini, albiți-le timp de 2 minute în aproximativ 2 căni de apă clocotită. Alunecați pielea și îndepărtați rădăcinile.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie sotată la foc mediu și sotati ceapa cipollini până când încep să se înmoaie și să devină translucide. Deglazați tigaia cu oțetul balsamic și reduceți până când lichidul a dispărut aproape tot. Puneți deoparte scurt.
Grătar de căldură. Într-un bol de amestecare combinați oul, condimentul de rotisor fumuriu și ceapa și amestecați carnea de vită, amestecând bine.
Adăugați brânză Bleu sfărâmată și amestecați suficient pentru a distribui uniform, fără a rupe prea mult brânza. Formați în 8 chiftele mici, aproximativ 2 uncii fiecare. Grătiți ambele părți, transferați-le în rulouri de cartofi (care pot fi tăiate foarte scurt în prealabil pe grătar, dacă doriți) și garnisiți fiecare cu 3 cepe cipollini.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru mini Burger. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laurent - Perrier la Cuvee Brut (sticlă de 3 litri-Ieroboam). Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 400 de dolari.
![Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)]()
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și numai el îi permite lui Laurent-Perrier să creeze 'la Cuv 9ume', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un lung proces de îmbătrânire în pivnițele noastre.Culoare auriu pal. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi piersici de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente la final.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP approcritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.