Mini Brioșă Staniu Scorțișoară Role
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Mini brioșă staniu scorțișoară role ar putea fi o reteta spectaculoasa pentru a încerca. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 269 calorii. Această rețetă servește 24. Dacă aveți la îndemână produse de patiserie cu puf, smântână grea, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, o puteți face. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 346 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Mini Rulouri De Scorțișoară, Mini Rulouri De Scorțișoară De Arțar, și Mini Rulouri De Scorțișoară Nutella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 de metri pătrați.F. Ungeți 24 de căni de mini brioșă cu unt. Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul brun deschis, zahărul și scorțișoara; pus deoparte.
Așezați aluatul foietaj, cu partea lungă orientată spre dvs., pe o suprafață ușor făinată.
Ungeți cu unt. Top patiserie cu amestec de zahăr scorțișoară, lăsând o margine de 1/4 inch în jurul tuturor părților.
Rulați patiseria, în stil jellyroll, într-un buștean.
Ungeți blatul cu unt și tăiați-l în rulouri de 1/2 inch.
Așezați o rolă tăiată în jos în fiecare formă de brioșă.
Coaceți până când produsele de patiserie sunt umflate și aurii, aproximativ 20 de minute.
Lăsați să se răcească, apoi rulați un cuțit ascuțit în jurul părților laterale ale produselor de patiserie și eliberați din tigaie.
Bateti impreuna confectii zahar si smantana grea, adaugand smantana cu lingurita pana se ajunge la o consistenta groasa, dar turnabila.
Stropiți peste rulouri de scorțișoară.
Lăsați să stea 15 minute sau până când este setat.