Mini brioșe de dovlecei cu glazură de arțar portocaliu
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Mini brioșe de dovlecei cu glazură de arțar portocaliu ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 36 de porții cu 97 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de făină, scorțișoară măcinată, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Mini-briose portocalii cu glazură de zahăr brun, Mini-brioșe de dovlecei cu migdale îndulcite cu arțar, și Briose cu Pecan de arțar cu glazură de arțar (cu conținut scăzut de carbohidrați) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru brioșe: Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Pregătiți o mini formă de brioșă cu căptușeli de hârtie. Într-un bol mare de amestecare, adăugați făina universală, făina integrală de grâu, germenii de grâu, zahărul brun, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, scorțișoara și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
Mazăre Cu Cocă Violet
Pachet Milk Duds
Germeni De Grâu
Hârtie De Orez
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Bateți bine pentru a combina, asigurându-vă că nu există bulgări în amestec. Într-un castron separat, adăugați dovleceii, ouăle, laptele, sosul de mere, uleiul de canola și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Bomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Bateți bine pentru a combina, asigurându-vă că ouăle sunt încorporate corespunzător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Se toarnă ingredientele umede în ingredientele uscate și se amestecă până se combină, având grijă să nu se amestece prea mult.
6
Așezați aluatul în formele de briose pregătite, umplându-le până la marginea căptușelii, aproximativ 1 lingură.
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit Mămăligă
7
Se introduce în cuptor și se coace până când o scobitoare introdusă în mijlocul unei brioșe iese curată, aproximativ 15 minute. Pentru glazură: între timp, într-un castron mic, amestecați crema de brânză, coaja de portocală, sucul de portocale și siropul de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu Bomboane
Precum Invidia îngerilor
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Coaja De Portocala
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Scoateți brioșele din cuptor și răciți-le pe o grătar timp de 15 minute. Când sunteți gata să glazurați brioșele, înmuiați vârfurile acestora, 1 câte 1, în glazură, întorcând brioșa într-un cerc pentru a acoperi uniform blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Serviți sau depozitați într-un recipient etanș până la o săptămână. Alternativ, înainte de geam, înghețați până la 1 lună.