Mini brioșe cu unt de migdale și căpșuni
Mini unt de migdale și brioșe de căpșuni este un fără lactate și vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 180 de calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ouă, praf de copt, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini-Brioșe Cu Migdale Portocalii, Mini-brioșe cu migdale de zmeură, și Mini Brioșe Cu Migdale De Ciocolată Cu Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. aliniați 24 de cupe mini-brioșe cu căptușeli de hârtie.
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și praful de copt într-un castron mediu pentru a se amesteca.
Bateți împreună untul de migdale, zahărul, uleiul, vanilia și ouăle într-un castron mare pentru a se amesteca.
Adăugați ingredientele uscate în 2 loturi și amestecați doar până se omogenizează.
Umpleți fiecare cană de brioșă pe jumătate plină cu aluat. Lingurați 1/2 linguriță de gem deasupra fiecărei căni de briose, apoi lingurați aluatul rămas deasupra pentru a acoperi gemul.
Coaceți până când blaturile se rumenesc, 25 până la 30 de minute.
Se transferă într-un raft și se răcește.
Puneți 1/2 linguriță mai mult din gem deasupra fiecărei brioșe din centru.