Mini brioșe cu unt de migdale și căpșuni

Mini brioșe cu unt de migdale și căpșuni
Mini unt de migdale și brioșe de căpșuni este un fără lactate și vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 180 de calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ouă, praf de copt, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini-Brioșe Cu Migdale Portocalii, Mini-brioșe cu migdale de zmeură, și Mini Brioșe Cu Migdale De Ciocolată Cu Cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. aliniați 24 de cupe mini-brioșe cu căptușeli de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și praful de copt într-un castron mediu pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Bateți împreună untul de migdale, zahărul, uleiul, vanilia și ouăle într-un castron mare pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MigdaleUnt De Migdale
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați ingredientele uscate în 2 loturi și amestecați doar până se omogenizează.
5
Umpleți fiecare cană de brioșă pe jumătate plină cu aluat. Lingurați 1/2 linguriță de gem deasupra fiecărei căni de briose, apoi lingurați aluatul rămas deasupra pentru a acoperi gemul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
6
Coaceți până când blaturile se rumenesc, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Se transferă într-un raft și se răcește.
8
Puneți 1/2 linguriță mai mult din gem deasupra fiecărei brioșe din centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Revista