Mini unt de migdale și brioșe de căpșuni este un fără lactate și vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 180 de calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ouă, praf de copt, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini-Brioșe Cu Migdale Portocalii, Mini-brioșe cu migdale de zmeură, și Mini Brioșe Cu Migdale De Ciocolată Cu Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. aliniați 24 de cupe mini-brioșe cu căptușeli de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți Graham
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și praful de copt într-un castron mediu pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Bateți împreună untul de migdale, zahărul, uleiul, vanilia și ouăle într-un castron mare pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Migdale
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați ingredientele uscate în 2 loturi și amestecați doar până se omogenizează.
5
Umpleți fiecare cană de brioșă pe jumătate plină cu aluat. Lingurați 1/2 linguriță de gem deasupra fiecărei căni de briose, apoi lingurați aluatul rămas deasupra pentru a acoperi gemul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem
6
Coaceți până când blaturile se rumenesc, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Se transferă într-un raft și se răcește.
8
Puneți 1/2 linguriță mai mult din gem deasupra fiecărei brioșe din centru.