Mini Briose Frittatas

Mini Briose Frittatas
Mini briose Frittatas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă fără gluten servește 24 și costă 32 de cenți pe porție. O porție conține 62 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Simply Recipes necesită frunze de bietă, sare, șalotă și sare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Mini Frittatas, Mini Frittatas, și Mini Frittatas.

Instrucțiuni

1
Încălziți câteva litri de apă până la fierbere într-o oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați o linguriță de sare în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați frunzele de smog în apa clocotită. Se fierbe până se înmoaie, 2-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
4
Scoateți din oală și clătiți în apă rece pentru a opri gătitul. Stoarceți excesul de apă. Apoi se toacă mărunt și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Șalotă și ciuperci saut........... topiți untul într-o tigaie mică saut........... la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați șalotele tocate și ciupercile. Gătiți timp de 5 până la 6 minute până când șalotele sunt translucide și ciupercile sunt moi. Se amestecă oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
7
Se adaugă sare, piper, în ouă, se toarnă parțial în puțurile de briose: se preîncălzește cuptorul la 325 buc.f (160 buc. c). Se amestecă sare și piper în ouăle bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Se toarnă ouăle într-o ceașcă de măsurare cu o margine de turnare sau gura de scurgere pentru a ușura umplerea puțurilor de cutii de mini-brioșe. Umpleți puțurile un sfert din drum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
9
Umpleți puțurile cu umpluturi, acoperiți cu amestecul de ouă rămas: distribuiți amestecul de șalotă de ciuperci, bietă și feta în cantități uniforme în puțurile de staniu de briose. Apoi acoperiți cu amestecul de ouă rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Chard ElvețianChard Elvețian
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
10
Se coace la 325 buc. f (160 buc. C) timp de 20 de minute. Dacă doriți, terminați prin rumenirea sub cazan timp de un minut sau două, până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
11
Lăsați să se răcească ușor în tigaie. Apoi slăbiți mini frittatas din tigaie folosind o frigăruie de lemn.  
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Se servește cald sau la temperatura camerei.

Vin recomandat: Vin Spumant

Frittata funcționează foarte bine cu vinul spumant. Chiar dacă nu faceți mimoze, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă la începutul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Ferrari Perle cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Ferrari Perle
Ferrari Perle
Un Blanc de Blancs de epocă de excelență incontestabilă, obținut doar din struguri Chardonnay din podgoriile proprii ale familiei Lunelli.După o lungă perioadă de maturare în sticlă devine o sinteză a eleganței, prospețimii și complexității armonioase.Galben pai cu accente aurii palide. buchet.Un buchet intens, dar de o finețe deosebită, cu mirosuri de floare de migdale, mere de cheag, o picantă slabă și o notă de pâine crustă. aromă uscată, crocantă și elegantă, cu o senzație rotunjită foarte persistentă în care se găsește o notă fructată ușoară de mere coapte, un indiciu atractiv de drojdie șimigdale dulci și un ton vag aromat, tipic pentru Chardonnay.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista