Mini Briose Frittatas
Mini briose Frittatas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă fără gluten servește 24 și costă 32 de cenți pe porție. O porție conține 62 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Simply Recipes necesită frunze de bietă, sare, șalotă și sare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Mini Frittatas, Mini Frittatas, și Mini Frittatas.
Instrucțiuni
Încălziți câteva litri de apă până la fierbere într-o oală.
Adăugați o linguriță de sare în apă.
Adăugați frunzele de smog în apa clocotită. Se fierbe până se înmoaie, 2-4 minute.
Scoateți din oală și clătiți în apă rece pentru a opri gătitul. Stoarceți excesul de apă. Apoi se toacă mărunt și se lasă deoparte.
Șalotă și ciuperci saut........... topiți untul într-o tigaie mică saut........... la foc mediu.
Adăugați șalotele tocate și ciupercile. Gătiți timp de 5 până la 6 minute până când șalotele sunt translucide și ciupercile sunt moi. Se amestecă oregano.
Se adaugă sare, piper, în ouă, se toarnă parțial în puțurile de briose: se preîncălzește cuptorul la 325 buc.f (160 buc. c). Se amestecă sare și piper în ouăle bătute.
Se toarnă ouăle într-o ceașcă de măsurare cu o margine de turnare sau gura de scurgere pentru a ușura umplerea puțurilor de cutii de mini-brioșe. Umpleți puțurile un sfert din drum.
Umpleți puțurile cu umpluturi, acoperiți cu amestecul de ouă rămas: distribuiți amestecul de șalotă de ciuperci, bietă și feta în cantități uniforme în puțurile de staniu de briose. Apoi acoperiți cu amestecul de ouă rămas.
Se coace la 325 buc. f (160 buc. C) timp de 20 de minute. Dacă doriți, terminați prin rumenirea sub cazan timp de un minut sau două, până se rumenesc ușor.
Lăsați să se răcească ușor în tigaie. Apoi slăbiți mini frittatas din tigaie folosind o frigăruie de lemn.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Vin recomandat: Vin Spumant
Frittata funcționează foarte bine cu vinul spumant. Chiar dacă nu faceți mimoze, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă la începutul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Ferrari Perle cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Ferrari Perle]()
Ferrari Perle
Un Blanc de Blancs de epocă de excelență incontestabilă, obținut doar din struguri Chardonnay din podgoriile proprii ale familiei Lunelli.După o lungă perioadă de maturare în sticlă devine o sinteză a eleganței, prospețimii și complexității armonioase.Galben pai cu accente aurii palide. buchet.Un buchet intens, dar de o finețe deosebită, cu mirosuri de floare de migdale, mere de cheag, o picantă slabă și o notă de pâine crustă. aromă uscată, crocantă și elegantă, cu o senzație rotunjită foarte persistentă în care se găsește o notă fructată ușoară de mere coapte, un indiciu atractiv de drojdie șimigdale dulci și un ton vag aromat, tipic pentru Chardonnay.