Mini biscuiti cu scortisoara

Mini biscuiti cu scortisoara
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de deserturi, așa că încearcă mini prăjituri cu scorțișoară. Pentru 31 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 11 g de grăsimi și un total de 184 de calorii. Această rețetă servește 30. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de ciocolată de copt, praf de copt, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 15%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: mini prăjituri cu brânză cu scorțișoară, mini gogoși cu scorțișoară și mini plăcinte cu mere.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă untul și 1-1/4 căni de zahăr până devine ușor și pufos. Bateți gălbenușurile de ou, 1 lingură miere și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Combinați făina, praful de copt, sarea și smântâna de tartru; se adaugă treptat la compoziția smântână și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Modelați o lingură grămadă de aluat într-un 6-inch. Buturuga. Într-un castron puțin adânc, combinați scorțișoara și zahărul rămas; roll log in scortisoara-zahar. Înfășurați ușor bustenul într-o formă de spirală; se aseaza pe o tava unsa cu unt. Repetați, așezând fursecurile la 1 inch una dintre ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Se presară cu restul de scorțișoară-zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5
Coaceți la 350° timp de 8-10 minute sau până când se fixează.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Scoateți pe rafturi pentru a se răci complet. Într-un castron mic, topește ciocolata de copt cu mierea rămasă; se amestecă până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau ½ Cană) Unt Nesărat, Tăiat Cubulețe(sau ½ Cană) Unt Nesărat, Tăiat Cubulețe
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Stropiți peste fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
8
Se lasa sa stea pana se fixeaza. Depozitați într-un recipient etanș.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Crem Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjituri. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Merlot-ul St. Francis Reserve cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Rezervația Sfântul Francisc Merlot
Rezervația Sfântul Francisc Merlot
Rezervația Merlot St. Francis este produsă și cultivată exclusiv dintr-o parcelă de 20 de acri situată în inima podgoriei din Valea Sonoma. Formarea solului este distinctă, bine drenată, cu suprafețe de rocă, pietriș și lut, care produc cantități mici de struguri per viță de vie și o concentrație excelentă de fructe. Microclimatul răcoros al podgoriei este moderat de brizele din Oceanul Pacific și Golful San Francisco și caracterizat de ceața dimineața și seara. Aceste temperaturi de noapte răcoroase sunt esențiale pentru dezvoltarea fructelor complexe de calitate superioară. Vița de vie este irigată prin picurare, iar copertinele sunt subțiate prin îndepărtarea frunzelor de viță de vie pentru a crește expunerea la soare, concentrând culoarea și aroma. Recoltarea are loc de obicei între mijlocul lunii septembrie și sfârșitul lunii octombrie. Fructele sunt recoltate manual și zdrobite în rezervoare din oțel inoxidabil cu temperatură controlată. Fermentarea are loc în 8 până la 15 zile. Diferitele loturi sunt depozitate în butoaie noi și vechi de un an de stejar francez și american și rămân separate în timpul perioadei de învechire de 24-30 de luni. Amestecul este apoi asamblat. Îmbutelierea are loc fără clarificare sau filtrare, iar vinul se păstrează cu nouă până la zece luni înainte de eliberare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista