Mingea de brânză a omului mort
Mingea de brânză a omului mort necesită aproximativ 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 1 porții cu 3677 calorii, 160g de proteine, și 317g de grăsime fiecare. Pentru $11.14 pe portie, această rețetă acoperă 63% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre scumpe. Un amestec de semințe de susan, sos fierbinte chipotle, hrean și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Brânză Albastră Și Minge De Brânză De Rozmarin, Minge De Brânză, și Minge De Brânză I pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În recipientul unui robot de bucătărie, combinați brânza Cheddar, smântâna, untul, hreanul, muștarul fierbinte, sosul chipotle, usturoiul și vinul de port. Puls până la neted. Puteți folosi un masher de cartofi într-un castron mare, dar va dura mai mult.
Tapetați un bol cu folie de plastic și umpleți cu amestecul de brânză. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Prăjiți semințele de susan într-o tigaie uscată la foc mediu doar până când sunt parfumate, aproximativ 3 minute. Adunați folia de plastic în jurul amestecului de brânză și formați-o într-o bilă.
Scoateți folia de plastic și rotiți mingea în semințe de susan pentru a acoperi.
Așezați-vă în centrul unui platou și înconjurați-vă cu jetoanele sau biscuiții preferați.