Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Mingea de brânză a mătușii Rose ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 235 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ascuțită, ceapă verde, sare de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă cu căpșuni a mătușii Rose, Mătușa Rose ' s Fantastic unt caramele, și Supa matzo Ball a mătușii Gillie.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați crema de brânză, brânza Cheddar, brânza albastră, untul, măslinele, ceapa verde, sarea de usturoi și sosul Worcestershire. Acoperiți și dați la frigider 30 de minute, până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Brânză Cheddar
Cremă De Brânză
Ceapa Verde
Brânză Albastră
Sare De Usturoi
Unt
Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Formați amestecul în 2 bile și rulați nucile pentru a acoperi.