Minge De Brânză Parmezană

Minge De Brânză Parmezană
Parmezanul este o minge de brânză fără gluten și primar hor d ' oeuvre. O porție conține 379 calorii, 11g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână parmezan, pudră de usturoi, nuci și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 40 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bacon Parmezan Minge De Brânză, Minge De Brânză Albastră Și Brânză De Rozmarin, și Minge de brânză trei în unu.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună toate ingredientele, cu excepția nucilor tocate grosier, până se omogenizează bine. Se modelează în bilă; se rulează în nuci tocate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Înfășurați bila de brânză în folie de plastic și refrigerați cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 48 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista