Minge De Brânză Parmezană
Parmezanul este o minge de brânză fără gluten și primar hor d ' oeuvre. O porție conține 379 calorii, 11g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână parmezan, pudră de usturoi, nuci și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 40 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bacon Parmezan Minge De Brânză, Minge De Brânză Albastră Și Brânză De Rozmarin, și Minge de brânză trei în unu.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună toate ingredientele, cu excepția nucilor tocate grosier, până se omogenizează bine. Se modelează în bilă; se rulează în nuci tocate grosier.
Înfășurați bila de brânză în folie de plastic și refrigerați cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 48 de ore.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de servire.