Parmezanul este o minge de brânză fără gluten și primar hor d ' oeuvre. O porție conține 379 calorii, 11g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână parmezan, pudră de usturoi, nuci și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 40 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bacon Parmezan Minge De Brânză, Minge De Brânză Albastră Și Brânză De Rozmarin, și Minge de brânză trei în unu.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună toate ingredientele, cu excepția nucilor tocate grosier, până se omogenizează bine. Se modelează în bilă; se rulează în nuci tocate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Înfășurați bila de brânză în folie de plastic și refrigerați cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 48 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de servire.