Ming Spareribs
Ming Spareribs este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Pentru $ 4.6 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 599 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți conserve de caise, miere, sos de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Salata de pui Ming, Sandvișuri cu mușchi de porc Hoisin de la Ming Tsai cu Napa Slaw, și Piept de rață ars Ming Tsai cu afine dulce și acru Ch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați coastele în bucăți de dimensiuni de servire.
Așezați într - o tigaie de prăjire de 11 pe 17 inci.
Amestecați sosul de soia, marmelada și mierea.
Se toarnă peste coaste; întoarceți-vă pentru a acoperi.
Coaceți într-un cuptor de 350 timp de 1 oră. Întoarceți coastele, acoperiți și continuați să coaceți până când carnea este foarte fragedă atunci când este străpunsă, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Cu o lingură pliată, transferați coastele de porc într-un vas de servire. Degresați și aruncați grăsimea din sucurile de tigaie.
Turnați sucurile de tigaie într-un bol și serviți la lingură peste carne de porc.
Adăugați piper după gust.