Minestronă Cu Conținut Scăzut De Sodiu

Minestronă Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Minestrona cu conținut scăzut de sodiu. Acest fel principal are 283 calorii, 13g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 1,2 USD pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Un amestec de sos de paste de roșii și busuioc, parmezan, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 77%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Adobo de pui-conținut scăzut de grăsimi și sodiu, Bulionul de legume și Minestrone - le bouillon de l autogumes et la minestrone, și Gulaș De Vită - Conținut Scăzut De Sodiu.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare sau cuptor olandez combinați apa, varza, ceapa, morcovul și țelina. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la mediu. Gatiti, acoperit, timp de 10 pana la 15 minute sau pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați sos de paste de roșii și busuioc Classico, fasole de rinichi sau great northern, dovlecei, paste nefierte și sare. Reveniți la fierbere; reduceți căldura. Se fierbe, acoperit, timp de 10 până la 15 minute mai mult sau până când legumele și pastele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Pudra De Usturoi1 Lingura Pudra De Usturoi
Sos De PasteSos De Paste
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 InchRinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Presărați fiecare porție cu 1 linguriță de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru Minestrone. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Vignamaggio Chianti Classico Monna Lisa Gran Selezione cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Vignamaggio Chianti Classico Monna Lisa Gran Selezione
Vignamaggio Chianti Classico Monna Lisa Gran Selezione
Vinul este produs doar în cei mai buni ani de recoltă, cu struguri din zonele de cultivare a strugurilor din sud-vestul fermei. Este o culoare roșie rubinie profundă. Aroma este foarte intensă, persistentă, delicată, cu note de tutun, stejar și fructe de pădure. O gură plină, lungă și caldă.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista