Minestrone consistent și sănătos cu 3 fasole

Minestrone consistent și sănătos cu 3 fasole
Minestrone cu 3 fasole consistentă și sănătoasă este un fel principal mediteranean. O porție conține 760 calorii, 34G de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,61 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 21 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, apă, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. În general, această rețetă câștigă un scor uimitor spoonacular de 97%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supă Minestrone Sănătoasă Și Sănătoasă, Minestrone Consistent, și Minestrone Consistent.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți deoparte sau pregătiți stocul și roșiile prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Încălziți o oală mare sau un cuptor olandez la foc mediu până la mediu-mare, adăugați ulei de măsline extravirgin, câteva ture de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați prosciutto și amestecați câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
5
Adăugați ceapa tocată, țelina, morcovii, usturoiul și ardeiul iute, condimentați cu sare și piper. Dacă utilizați cartofi, adăugați-i aici. Dacă utilizați paste, încălziți o a doua oală medie de apă la fierbere pentru paste și gătiți conform instrucțiunilor pachetului pentru al dente. Răciți pastele și stropiți cu o notă de ulei de măsline extravirgin. Acoperiți și păstrați separat de supă. Acoperiți tigaia și transpirați legumele 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați fasolea cannellini, fasolea garbanzo, bulionul pregătit și roșiile pregătite. Aduceți supa la fiert și adăugați fasolea verde. Aduceți supa înapoi într-o bulă, apoi opriți focul și răciți supa. Păstrați supa la frigider pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®
1
Puneți supa la foc mediu-mare. Puneți pâinea într-un cuptor cald. Când supa fierbe, amestecați pastele fierte, escarola și puțină coajă de lămâie. Opriți focul când pastele sunt încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
EscarolaEscarola
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Serviți supa în boluri puțin adânci și acoperiți cu brânză, un strop de ulei de măsline extravirgin și pâine crustă alături pentru ștergere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Așezați coaja de brânză, pachetul de ierburi, ceapa, țelina, morcovii, coaja de lămâie, frunzele de dafin, bulionul de pui și apa într-o oală și aduceți-o într-o bulă, apoi reduceți focul la foc mic. Fierbeți cel puțin 1 oră, apoi îndepărtați coaja, pachetul de plante și legumele cu o lingură sau o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
Încălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Aranjați roșiile pe o foaie de copt sau foi de copt într-un singur strat. Împrăștiați usturoiul printre roșii, îmbrăcați-vă cu ulei de măsline extravirgin pentru a acoperi și condimentați cu sare și piper. Prăjiți roșiile până se sparg și piei se despart și încep să se încarce, aproximativ 30 de minute. Răciți roșiile până se răcesc suficient pentru a le manipula și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Așezați roșiile într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic

Ingrediente

425ardei habenerofasole cannellini, scursăfasole cannellini, scursă155 uncii) poate fasole garbanzo, scursă5 uncii) poate fasole garbanzo, scursă2morcovi, curățați și tăiați finmorcovi, curățați și tăiați fin2morcovi, felii pe unghimorcovi, felii pe unghi2(mequite, hickory sau arin)țelină, tocată măruntțelină, tocată mărunt2(mequite, hickory sau arin)țelină, feliată pe unghițelină, feliată pe unghi1cap micescarole sau smocuri mici, mărunțiteescarole sau smocuri mici, mărunțite9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)4puțin dovlecel tocatPâine fierbinte, crustă pentru ștergerePâine fierbinte, crustă pentru ștergere2frunze proaspete de dafinfrunze proaspete de dafin142ardei habenerofasole verde proaspătă, subțire, tăiată în treimifasole verde proaspătă, subțire, tăiată în treimi12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteMai multe usturoi, zdrobitMai multe usturoi, zdrobit1Coaja decojită de lămâieCoaja decojită de lămâie4puțin dovlecel tocatCoaja de lămâieCoaja de lămâie2Crustă: firimituri de biscuiți grahamulei de măsline extra-virgin, plus unele pentru stropireulei de măsline extra-virgin, plus unele pentru stropire4puțin dovlecel tocatUlei de măsline extra-virgin, pentru liberal burnițăUlei de măsline extra-virgin, pentru liberal burniță1ceapa, tocataceapa, tocata1ceapă, decojită și tăiatăceapă, decojită și tăiată4puțin dovlecel tocatParmezan, mărunțit, pentru toppingParmezan, mărunțit, pentru topping1lingura. otet de vin rosucoaja tăiată dintr-o bucată de brânză Parmigiano-Reggiano sau 3 bucăți mici coaja poate economisităcoaja tăiată dintr-o bucată de brânză Parmigiano-Reggiano sau 3 bucăți mici coaja poate economisită24mari24 roșii de viță de vie organice coapte sau roșii mari de prune24 roșii de viță de vie organice coapte sau roșii mari de prune454ardei habenerocartofi, tocați sau 1 cană de paste micicartofi, tocați sau 1 cană de paste mici1inchfelie groasă prosciutto di Parma, aproximativ 1/4 kilogram, opționalfelie groasă prosciutto di Parma, aproximativ 1/4 kilogram, opțional1ardei iute roșu, tocat mărunt sau feliat subțire (recomandat: Fresno sau Holland)ardei iute roșu, tocat mărunt sau feliat subțire (recomandat: Fresno sau Holland)4puțin dovlecel tocatSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat1crenguțăHerb pachet de mai multe fiecare cimbru proaspăt, pătrunjel și rozmarin, legatHerb pachet de mai multe fiecare cimbru proaspăt, pătrunjel și rozmarin, legat3Ceapa galbena medie, tocata12 căni de apă12 căni de apă

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru Minestrone. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Bibbiano Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Bibbiano Chianti Classico Riserva
Bibbiano Chianti Classico Riserva
Un vin bine echilibrat, aromat, care este deosebit de bun pentru epocă. Acesta oferă Cireșe roșii atractive și fructe de pădure și picant, garrigue și lapsang suchong note de ceai de fum pe nas și cerul gurii. Are un atac mătăsos, un palat bine echilibrat și un finisaj persistent.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista