Minestrone cu 3 fasole consistentă și sănătoasă este un fel principal mediteranean. O porție conține 760 calorii, 34G de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,61 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 21 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, apă, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. În general, această rețetă câștigă un scor uimitor spoonacular de 97%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supă Minestrone Sănătoasă Și Sănătoasă, Minestrone Consistent, și Minestrone Consistent.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți deoparte sau pregătiți stocul și roșiile prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Încălziți o oală mare sau un cuptor olandez la foc mediu până la mediu-mare, adăugați ulei de măsline extravirgin, câteva ture de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați prosciutto și amestecați câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
5
Adăugați ceapa tocată, țelina, morcovii, usturoiul și ardeiul iute, condimentați cu sare și piper. Dacă utilizați cartofi, adăugați-i aici. Dacă utilizați paste, încălziți o a doua oală medie de apă la fierbere pentru paste și gătiți conform instrucțiunilor pachetului pentru al dente. Răciți pastele și stropiți cu o notă de ulei de măsline extravirgin. Acoperiți și păstrați separat de supă. Acoperiți tigaia și transpirați legumele 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
1 Cană De Usturoi Tocat
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Rețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați fasolea cannellini, fasolea garbanzo, bulionul pregătit și roșiile pregătite. Aduceți supa la fiert și adăugați fasolea verde. Aduceți supa înapoi într-o bulă, apoi opriți focul și răciți supa. Păstrați supa la frigider pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De Brocoli
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
1
Puneți supa la foc mediu-mare. Puneți pâinea într-un cuptor cald. Când supa fierbe, amestecați pastele fierte, escarola și puțină coajă de lămâie. Opriți focul când pastele sunt încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Nonpareils Argintii
Escarola
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Serviți supa în boluri puțin adânci și acoperiți cu brânză, un strop de ulei de măsline extravirgin și pâine crustă alături pentru ștergere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Așezați coaja de brânză, pachetul de ierburi, ceapa, țelina, morcovii, coaja de lămâie, frunzele de dafin, bulionul de pui și apa într-o oală și aduceți-o într-o bulă, apoi reduceți focul la foc mic. Fierbeți cel puțin 1 oră, apoi îndepărtați coaja, pachetul de plante și legumele cu o lingură sau o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Grăsime De Porc înapoi
Pere Bartlett Sau D'Anjou
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Încălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aranjați roșiile pe o foaie de copt sau foi de copt într-un singur strat. Împrăștiați usturoiul printre roșii, îmbrăcați-vă cu ulei de măsline extravirgin pentru a acoperi și condimentați cu sare și piper. Prăjiți roșiile până se sparg și piei se despart și încep să se încarce, aproximativ 30 de minute. Răciți roșiile până se răcesc suficient pentru a le manipula și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Așezați roșiile într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru Minestrone. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Bibbiano Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Bibbiano Chianti Classico Riserva
Un vin bine echilibrat, aromat, care este deosebit de bun pentru epocă. Acesta oferă Cireșe roșii atractive și fructe de pădure și picant, garrigue și lapsang suchong note de ceai de fum pe nas și cerul gurii. Are un atac mătăsos, un palat bine echilibrat și un finisaj persistent.