Minestrone cu 3 fasole consistentă și sănătoasă este un fel principal mediteranean. O porție conține 760 calorii, 34G de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,61 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 21 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, apă, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. În general, această rețetă câștigă un scor uimitor spoonacular de 97%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supă Minestrone Sănătoasă Și Sănătoasă, Minestrone Consistent, și Minestrone Consistent.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți deoparte sau pregătiți stocul și roșiile prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
3
Încălziți o oală mare sau un cuptor olandez la foc mediu până la mediu-mare, adăugați ulei de măsline extravirgin, câteva ture de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați prosciutto și amestecați câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
5
Adăugați ceapa tocată, țelina, morcovii, usturoiul și ardeiul iute, condimentați cu sare și piper. Dacă utilizați cartofi, adăugați-i aici. Dacă utilizați paste, încălziți o a doua oală medie de apă la fierbere pentru paste și gătiți conform instrucțiunilor pachetului pentru al dente. Răciți pastele și stropiți cu o notă de ulei de măsline extravirgin. Acoperiți și păstrați separat de supă. Acoperiți tigaia și transpirați legumele 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Cârnați Afumați Johnsonville® Complet Gătiți, Tăiați Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați fasolea cannellini, fasolea garbanzo, bulionul pregătit și roșiile pregătite. Aduceți supa la fiert și adăugați fasolea verde. Aduceți supa înapoi într-o bulă, apoi opriți focul și răciți supa. Păstrați supa la frigider pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De Brocoli
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Cârnați Afumați Johnsonville® Complet Gătiți, Tăiați Cuburi
1
Puneți supa la foc mediu-mare. Puneți pâinea într-un cuptor cald. Când supa fierbe, amestecați pastele fierte, escarola și puțină coajă de lămâie. Opriți focul când pastele sunt încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Nonpareils Argintii
Escarola
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Cârnați Afumați Johnsonville® Complet Gătiți, Tăiați Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Serviți supa în boluri puțin adânci și acoperiți cu brânză, un strop de ulei de măsline extravirgin și pâine crustă alături pentru ștergere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Cârnați Afumați Johnsonville® Complet Gătiți, Tăiați Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1
Așezați coaja de brânză, pachetul de ierburi, ceapa, țelina, morcovii, coaja de lămâie, frunzele de dafin, bulionul de pui și apa într-o oală și aduceți-o într-o bulă, apoi reduceți focul la foc mic. Fierbeți cel puțin 1 oră, apoi îndepărtați coaja, pachetul de plante și legumele cu o lingură sau o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Încălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Aranjați roșiile pe o foaie de copt sau foi de copt într-un singur strat. Împrăștiați usturoiul printre roșii, îmbrăcați-vă cu ulei de măsline extravirgin pentru a acoperi și condimentați cu sare și piper. Prăjiți roșiile până se sparg și piei se despart și încep să se încarce, aproximativ 30 de minute. Răciți roșiile până se răcesc suficient pentru a le manipula și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Așezați roșiile într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru Minestrone. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Bibbiano Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Bibbiano Chianti Classico Riserva
Un vin bine echilibrat, aromat, care este deosebit de bun pentru epocă. Acesta oferă Cireșe roșii atractive și fructe de pădure și picant, garrigue și lapsang suchong note de ceai de fum pe nas și cerul gurii. Are un atac mătăsos, un palat bine echilibrat și un finisaj persistent.