Minestrone consistent și sănătos cu 3 fasole

Minestrone consistent și sănătos cu 3 fasole
Minestrone cu 3 fasole consistentă și sănătoasă este un fel principal mediteranean. O porție conține 760 calorii, 34G de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,61 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 21 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, apă, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. În general, această rețetă câștigă un scor uimitor spoonacular de 97%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supă Minestrone Sănătoasă Și Sănătoasă, Minestrone Consistent, și Minestrone Consistent.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți deoparte sau pregătiți stocul și roșiile prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
3
Încălziți o oală mare sau un cuptor olandez la foc mediu până la mediu-mare, adăugați ulei de măsline extravirgin, câteva ture de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați prosciutto și amestecați câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
5
Adăugați ceapa tocată, țelina, morcovii, usturoiul și ardeiul iute, condimentați cu sare și piper. Dacă utilizați cartofi, adăugați-i aici. Dacă utilizați paste, încălziți o a doua oală medie de apă la fierbere pentru paste și gătiți conform instrucțiunilor pachetului pentru al dente. Răciți pastele și stropiți cu o notă de ulei de măsline extravirgin. Acoperiți și păstrați separat de supă. Acoperiți tigaia și transpirați legumele 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Cârnați Afumați Johnsonville® Complet Gătiți, Tăiați CuburiCârnați Afumați Johnsonville® Complet Gătiți, Tăiați Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați fasolea cannellini, fasolea garbanzo, bulionul pregătit și roșiile pregătite. Aduceți supa la fiert și adăugați fasolea verde. Aduceți supa înapoi într-o bulă, apoi opriți focul și răciți supa. Păstrați supa la frigider pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Cârnați Afumați Johnsonville® Complet Gătiți, Tăiați CuburiCârnați Afumați Johnsonville® Complet Gătiți, Tăiați Cuburi
1
Puneți supa la foc mediu-mare. Puneți pâinea într-un cuptor cald. Când supa fierbe, amestecați pastele fierte, escarola și puțină coajă de lămâie. Opriți focul când pastele sunt încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
EscarolaEscarola
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Cârnați Afumați Johnsonville® Complet Gătiți, Tăiați CuburiCârnați Afumați Johnsonville® Complet Gătiți, Tăiați Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Serviți supa în boluri puțin adânci și acoperiți cu brânză, un strop de ulei de măsline extravirgin și pâine crustă alături pentru ștergere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Cârnați Afumați Johnsonville® Complet Gătiți, Tăiați CuburiCârnați Afumați Johnsonville® Complet Gătiți, Tăiați Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1
Așezați coaja de brânză, pachetul de ierburi, ceapa, țelina, morcovii, coaja de lămâie, frunzele de dafin, bulionul de pui și apa într-o oală și aduceți-o într-o bulă, apoi reduceți focul la foc mic. Fierbeți cel puțin 1 oră, apoi îndepărtați coaja, pachetul de plante și legumele cu o lingură sau o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Încălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Aranjați roșiile pe o foaie de copt sau foi de copt într-un singur strat. Împrăștiați usturoiul printre roșii, îmbrăcați-vă cu ulei de măsline extravirgin pentru a acoperi și condimentați cu sare și piper. Prăjiți roșiile până se sparg și piei se despart și încep să se încarce, aproximativ 30 de minute. Răciți roșiile până se răcesc suficient pentru a le manipula și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Așezați roșiile într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)

Ingrediente

425pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOfasole cannellini, scursăfasole cannellini, scursă155 uncii) poate fasole garbanzo, scursă5 uncii) poate fasole garbanzo, scursă2morcovi, curățați și tăiați finmorcovi, curățați și tăiați fin2morcovi, felii pe unghimorcovi, felii pe unghi2(mequite, hickory sau arin)țelină, tocată măruntțelină, tocată mărunt2(mequite, hickory sau arin)țelină, feliată pe unghițelină, feliată pe unghi1cap micescarole sau smocuri mici, mărunțiteescarole sau smocuri mici, mărunțite9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)4creveți și cu venePâine fierbinte, crustă pentru ștergerePâine fierbinte, crustă pentru ștergere2frunze proaspete de dafinfrunze proaspete de dafin142pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOfasole verde proaspătă, subțire, tăiată în treimifasole verde proaspătă, subțire, tăiată în treimi12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteMai multe usturoi, zdrobitMai multe usturoi, zdrobit1Coaja decojită de lămâieCoaja decojită de lămâie4creveți și cu veneCoaja de lămâieCoaja de lămâie22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyulei de măsline extra-virgin, plus unele pentru stropireulei de măsline extra-virgin, plus unele pentru stropire4creveți și cu veneUlei de măsline extra-virgin, pentru liberal burnițăUlei de măsline extra-virgin, pentru liberal burniță1ceapa, tocataceapa, tocata1ceapă, decojită și tăiatăceapă, decojită și tăiată4creveți și cu veneParmezan, mărunțit, pentru toppingParmezan, mărunțit, pentru topping1lingura. otet de vin rosucoaja tăiată dintr-o bucată de brânză Parmigiano-Reggiano sau 3 bucăți mici coaja poate economisităcoaja tăiată dintr-o bucată de brânză Parmigiano-Reggiano sau 3 bucăți mici coaja poate economisită24mari24 roșii de viță de vie organice coapte sau roșii mari de prune24 roșii de viță de vie organice coapte sau roșii mari de prune454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcartofi, tocați sau 1 cană de paste micicartofi, tocați sau 1 cană de paste mici1inchfelie groasă prosciutto di Parma, aproximativ 1/4 kilogram, opționalfelie groasă prosciutto di Parma, aproximativ 1/4 kilogram, opțional1ardei iute roșu, tocat mărunt sau feliat subțire (recomandat: Fresno sau Holland)ardei iute roșu, tocat mărunt sau feliat subțire (recomandat: Fresno sau Holland)4creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat1crenguțăHerb pachet de mai multe fiecare cimbru proaspăt, pătrunjel și rozmarin, legatHerb pachet de mai multe fiecare cimbru proaspăt, pătrunjel și rozmarin, legat3Ceapa galbena medie, tocata12 căni de apă12 căni de apă

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru Minestrone. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Bibbiano Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Bibbiano Chianti Classico Riserva
Bibbiano Chianti Classico Riserva
Un vin bine echilibrat, aromat, care este deosebit de bun pentru epocă. Acesta oferă Cireșe roșii atractive și fructe de pădure și picant, garrigue și lapsang suchong note de ceai de fum pe nas și cerul gurii. Are un atac mătăsos, un palat bine echilibrat și un finisaj persistent.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista