Minestrone consistent și sănătos cu 3 fasole

Minestrone consistent și sănătos cu 3 fasole
Minestrone cu 3 fasole consistentă și sănătoasă este un fel principal mediteranean. O porție conține 760 calorii, 34G de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,61 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 21 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, apă, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. În general, această rețetă câștigă un scor uimitor spoonacular de 97%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supă Minestrone Sănătoasă Și Sănătoasă, Minestrone Consistent, și Minestrone Consistent.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți deoparte sau pregătiți stocul și roșiile prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Încălziți o oală mare sau un cuptor olandez la foc mediu până la mediu-mare, adăugați ulei de măsline extravirgin, câteva ture de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați prosciutto și amestecați câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
5
Adăugați ceapa tocată, țelina, morcovii, usturoiul și ardeiul iute, condimentați cu sare și piper. Dacă utilizați cartofi, adăugați-i aici. Dacă utilizați paste, încălziți o a doua oală medie de apă la fierbere pentru paste și gătiți conform instrucțiunilor pachetului pentru al dente. Răciți pastele și stropiți cu o notă de ulei de măsline extravirgin. Acoperiți și păstrați separat de supă. Acoperiți tigaia și transpirați legumele 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați fasolea cannellini, fasolea garbanzo, bulionul pregătit și roșiile pregătite. Aduceți supa la fiert și adăugați fasolea verde. Aduceți supa înapoi într-o bulă, apoi opriți focul și răciți supa. Păstrați supa la frigider pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
1
Puneți supa la foc mediu-mare. Puneți pâinea într-un cuptor cald. Când supa fierbe, amestecați pastele fierte, escarola și puțină coajă de lămâie. Opriți focul când pastele sunt încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
EscarolaEscarola
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Serviți supa în boluri puțin adânci și acoperiți cu brânză, un strop de ulei de măsline extravirgin și pâine crustă alături pentru ștergere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Așezați coaja de brânză, pachetul de ierburi, ceapa, țelina, morcovii, coaja de lămâie, frunzele de dafin, bulionul de pui și apa într-o oală și aduceți-o într-o bulă, apoi reduceți focul la foc mic. Fierbeți cel puțin 1 oră, apoi îndepărtați coaja, pachetul de plante și legumele cu o lingură sau o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1
Încălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Aranjați roșiile pe o foaie de copt sau foi de copt într-un singur strat. Împrăștiați usturoiul printre roșii, îmbrăcați-vă cu ulei de măsline extravirgin pentru a acoperi și condimentați cu sare și piper. Prăjiți roșiile până se sparg și piei se despart și încep să se încarce, aproximativ 30 de minute. Răciți roșiile până se răcesc suficient pentru a le manipula și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Așezați roșiile într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Ingrediente

4251 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fasole cannellini, scursăfasole cannellini, scursă155 uncii) poate fasole garbanzo, scursă5 uncii) poate fasole garbanzo, scursă2morcovi, curățați și tăiați finmorcovi, curățați și tăiați fin2morcovi, felii pe unghimorcovi, felii pe unghi2(mequite, hickory sau arin)țelină, tocată măruntțelină, tocată mărunt2(mequite, hickory sau arin)țelină, feliată pe unghițelină, feliată pe unghi1cap micescarole sau smocuri mici, mărunțiteescarole sau smocuri mici, mărunțite9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)4creveți și cu venePâine fierbinte, crustă pentru ștergerePâine fierbinte, crustă pentru ștergere2frunze proaspete de dafinfrunze proaspete de dafin1421 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fasole verde proaspătă, subțire, tăiată în treimifasole verde proaspătă, subțire, tăiată în treimi12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteMai multe usturoi, zdrobitMai multe usturoi, zdrobit1Coaja decojită de lămâieCoaja decojită de lămâie4creveți și cu veneCoaja de lămâieCoaja de lămâie23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extra-virgin, plus unele pentru stropireulei de măsline extra-virgin, plus unele pentru stropire4creveți și cu veneUlei de măsline extra-virgin, pentru liberal burnițăUlei de măsline extra-virgin, pentru liberal burniță1ceapa, tocataceapa, tocata1ceapă, decojită și tăiatăceapă, decojită și tăiată4creveți și cu veneParmezan, mărunțit, pentru toppingParmezan, mărunțit, pentru topping1lingura. otet de vin rosucoaja tăiată dintr-o bucată de brânză Parmigiano-Reggiano sau 3 bucăți mici coaja poate economisităcoaja tăiată dintr-o bucată de brânză Parmigiano-Reggiano sau 3 bucăți mici coaja poate economisită24mari24 roșii de viță de vie organice coapte sau roșii mari de prune24 roșii de viță de vie organice coapte sau roșii mari de prune4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cartofi, tocați sau 1 cană de paste micicartofi, tocați sau 1 cană de paste mici1inchfelie groasă prosciutto di Parma, aproximativ 1/4 kilogram, opționalfelie groasă prosciutto di Parma, aproximativ 1/4 kilogram, opțional1ardei iute roșu, tocat mărunt sau feliat subțire (recomandat: Fresno sau Holland)ardei iute roșu, tocat mărunt sau feliat subțire (recomandat: Fresno sau Holland)4creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat1crenguțăHerb pachet de mai multe fiecare cimbru proaspăt, pătrunjel și rozmarin, legatHerb pachet de mai multe fiecare cimbru proaspăt, pătrunjel și rozmarin, legat3Ceapa galbena medie, tocata12 căni de apă12 căni de apă

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru Minestrone. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Bibbiano Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Bibbiano Chianti Classico Riserva
Bibbiano Chianti Classico Riserva
Un vin bine echilibrat, aromat, care este deosebit de bun pentru epocă. Acesta oferă Cireșe roșii atractive și fructe de pădure și picant, garrigue și lapsang suchong note de ceai de fum pe nas și cerul gurii. Are un atac mătăsos, un palat bine echilibrat și un finisaj persistent.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista