Millefeuille cu căpșuni și ciocolată albă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 597 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 284 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, busuioc, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 60%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Millefeuille De Căpșuni, Millefeuille De Ciocolată Și Banane, și Cupcakes cu căpșuni cu cremă de unt de ciocolată albă cu căpșuni.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pe o suprafață ușor făinată împrăștiată cu puțin zahăr, întindeți patiseria într-un dreptunghi puțin mai mare de 28 x 30cm. Tapetați o foaie mare de copt cu pergament de copt și împrăștiați cu mai mult zahăr. Folosiți sucitorul pentru a ridica patiseria pe pergamentul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Împrăștiați mai mult zahăr tos peste patiserie și acoperiți cu o altă foaie de pergament de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Caster
4
Așezați o altă foaie de copt grea (sau o foaie de copt cântărită cu un vas de cuptor ceramic gol, dacă a dvs. nu este grea) deasupra și coaceți timp de 25-30 de minute până când patiseria este aurie și crocantă, apoi lăsați-o deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Pentru a face umplutura, răsturnați crema într-un castron cu 3 linguri de zahăr și semințele de vanilie. Bateți ușor până când crema își păstrează forma și se lasă deoparte. Desfaceți și sfărâmați căpșunile și puneți câteva deoparte pentru salată, apoi tăiați restul în 3 sau 4 bucăți. Se toacă fin busuiocul, apoi se pliază prin smântână cu căpșunile tocate și coaja de lămâie, apoi se răcește până este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Nonpareils Argintii
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Când patiseria s-a răcit complet, tăiați marginile pentru a forma un dreptunghi îngrijit de 28 x 30cm.
7
Tăiați în 3 dreptunghiuri egale pentru a le obține exact aceeași dimensiune, tăiați unul apoi așezați-l pe restul de patiserie și folosiți-l ca ghid pentru următorul dreptunghi, apoi repetați.
8
Pentru a asambla millefeuille, așezați un dreptunghi de patiserie, adăugați jumătate din amestecul de smântână și căpșuni și aplatizați cu spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
9
Așezați al doilea strat de patiserie deasupra și apăsați ușor în jos. Radeți fin peste jumătate de ciocolată albă și acoperiți cu amestecul de cremă rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
10
Așezați stratul final de patiserie și apăsați ușor în jos, astfel încât umplutura să înceapă să se umfle peste margini.
11
Folosiți un cuțit pentru a netezi umplutura de-a lungul părților laterale, astfel încât să fie la același nivel cu marginile produselor de patiserie și să umple orice goluri.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De Paletă
12
Adăugați un frotiu de umplutură pe marginile de patiserie tăiate pentru a ajuta ciocolata rasă să se lipească. Radeți ciocolata deasupra. Cel mai simplu mod de a obține ciocolată rasă pentru a se lipi de părți este să o ajutați cu un cuțit de paletă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De Paletă
13
Amestecați căpșunile rezervate și frunzele mici de busuioc pentru a face o salată simplă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
14
Pentru a servi, feliați cu grijă millefeuille în 6 bucăți egale. Pe măsură ce feliați, țineți millefeuille împreună așezând un deget pe ambele părți ale lamei.
15
Așezați o bucată de millefeuille pe partea laterală a fiecărei farfurii. Puneți o grămadă mică de salată de căpșuni pe partea opusă a farfuriei și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr