Milanos De Casă
Milanos de casă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 30 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 106 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ou, unt, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 131 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Milanos De Mentă De Casă, Mami Milanos, și Sandvișuri de mic dejun de casă cu cârnați de arțar de casă, ou și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți aluatul de prăjituri: Preîncălziți cuptorul la 300 de euro și tapetați două foi de prăjituri cu pergament și puneți-le deoparte.Folosiți o sită pentru a cerne amidonul de porumb și făina împreună. Cu un mixer manual sau cu suport (prevăzut cu un accesoriu cu palete), cremă împreună untul, zahărul, siropul de porumb, bicarbonatul de sodiu, sarea, laptele praf și aromele (dacă se utilizează). Cremă aproximativ 5 minute la viteză medie, până când este ușoară și pufoasă. Cam la jumătatea amestecării, răzuiți vasul cu o spatulă de cauciuc.După 5 minute, cu mixerul încă în funcțiune, adăugați oul întreg și amestecați până se încorporează complet.Întoarceți mixerul la scăzut și adăugați jumătate din amestecul de amidon/făină. După ce s-a încorporat, adăugați un albus de ou. Repetați cu făina rămasă și albușul de ou. Continuați să amestecați până se omogenizează; opriți mixerul.Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a transfera aluatul într-o pungă de conducte, prevăzută cu un vârf simplu de 1/2".
Pipe și coace cookie-urile: Pipe un smidgen de aluat cookie pe toate cele patru colțuri ale ambelor foi de pergament. Apoi întoarceți pergamentul, astfel încât colțurile aluate să atingă direct foaia de cookie. Folosiți degetele pentru a netezi pergamentul în jos. Acum pergamentul este" lipit " de foaia de prăjituri și nu va aluneca în timp ce pipiți.Scopul de a țeava cookie-urile 30 într-o tavă, în cinci rânduri de șase. Țeavă cookie-urile un pic mai mult de o jumătate de inch lățime și 2" lung. Pentru a țeava, țineți punga de patiserie astfel încât vârful să fie perpendicular pe tavă și doar la aproximativ 1/8" de suprafață. Într-adevăr, vă propuneți să smulgeți aluatul, mai degrabă decât să-l scoateți. Strângeți punga pentru a începe conductele și imediat ce aluatul a lovit suprafața tăvii, trageți imediat vârful cu doi centimetri spre dreapta (stânga dacă sunteți stângaci). Opriți conductele și aduceți vârful înapoi ușor spre centrul cookie-ului. Ridicați vârful drept în sus. Acest lucru va oferi fiecărui cookie o formă ovală, cu o bară aproximativ ca umflarea la fiecare capăt și un vârf de aluat la un capăt. Desigur, puteți introduce cookie-urile în orice formă doriți. Doar aveți grijă ca toate să aibă aproximativ aceeași dimensiune, astfel încât să se sandwich frumos împreună. Dacă sunteți un perfecționist și nemulțumit de munca dvs. de conducte, puteți folosi o spatulă de cauciuc pentru a răzui aluatul înapoi și în pungă. Dă-ți o foaie proaspătă de pergament și începe din nou.
Coaceți timp de 25 de minute, rotind tăvile la jumătatea drumului sau până când fursecurile tocmai au căpătat cea mai mică culoare aurie în jurul marginilor, dar altfel sunt destul de anemice. Dacă observați că cookie-urile încep să se rumenească devreme, cuptorul dvs. poate funcționa puțin fierbinte și cookie-urile dvs. se vor termina mai devreme.
Scoateți fursecurile din cuptor și puneți-le deoparte, încă pe foile de fursecuri, până se răcesc bine.
Faceți ganache: într-o oală foarte mică, aduceți crema la foc mic. Opriți focul și adăugați ciocolata, vanilia (sau altă aromă) și sarea. Folosiți un tel pentru a amesteca ușor, până când ciocolata se topește.
Bateți mai energic pentru a aduce ganache-ul împreună. Dacă amestecul pare ușor coagulat sau cocoloaș, stropiți cu puțină cremă suplimentară, câte o lingură pe rând.
Bateți tot timpul, până când ganache-ul este neted.Folosiți o spatulă pentru a transfera ganache într-o pungă de conducte potrivită cu un vârf simplu de 1/4".
Umplerea și finisarea cookie-urilor: începeți să potriviți cookie-urile în perechi care se potrivesc, de jos în jos, împreună frumos. Nu vă faceți griji dacă nu se potrivesc îndeaproape, doriți doar să vă asigurați că împerecheați cel mai mare cookie și cele mai mici cookie-uri împreună, astfel încât să nu existe o discrepanță uriașă între perechi.Aranjați jumătate din cookie-uri fundul în sus, cu partenerul lor stând chiar lângă, fundul în jos.Pipați o bandă de ganache de 1 " în centrul fiecărui cookie de jos (oprindu-vă puțin timid de fiecare capăt). Acoperiți fiecare prăjitură acoperită cu ganache cu partenerul său, folosind degetele pentru a apăsa ușor fursecurile împreună și pentru a împinge ganache-ul până când este la același nivel cu marginile.Repetați până când toate cookie-urile au fost sandwich.
Puneți cookie-urile în frigider și răciți timp de 10 minute. Odată ce fursecurile s-au răcit, transferați-le într-un recipient etanș, așezând o foaie de hârtie pergament între straturi.A se păstra la temperatura camerei timp de o săptămână sau două săptămâni la frigider.