Milaneză de porc
Milaneza de porc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Această rețetă servește 6 și costă 24,9 USD per porție. O porție conține 3078 de calorii, 498 g de proteine și 102 g de grăsimi. Mergeți la magazin și luați sare și piper, felii de lămâie, cotlete de porc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Milanese de porc, Milaneză de porc și Milanese de porc.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Zdrobiți grosier panko într-un castron mare și puțin adânc. Se amestecă brânza în panko. Bateți ușor ouăle într-un alt castron mare, puțin adânc.
Presarati carnea de porc generos cu sare si piper. Înmuiați carnea de porc, câte o bucată, în ou, lăsând excesul să se scurgă, apoi treceți carnea de porc în amestecul de pesmet, bătând pentru a se acoperi complet.
Așezați carnea de porc pe o foaie mică de copt.
Se încălzește 1/4 cană de ulei într-o tigaie mare mare la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate din carnea de porc în uleiul fierbinte și gătiți până când se rumenește și este fiert, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați-le pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi transferați-le într-o tavă de copt curată și păstrați-le calde la cuptor.
Adăugați restul de 3 linguri de ulei în tigaie și prăjiți carnea de porc rămasă.
Transferați carnea de porc în farfurii și serviți cu felii de lămâie.