Milanez de pui prăjit la cuptor cu salată de roșii și ceapă

Milanez de pui prăjit la cuptor cu salată de roșii și ceapă
Milanese de pui prăjit la cuptor cu salată de roșii-ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 382 calorii. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, coajă de lămâie, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui prăjit la cuptor cu sos dulce de ceapă-ciuperci, Milanese de pui cu sos proaspăt de roșii, și Milanese de pui cu sos de roșii și fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 218° și aranja raft în treimea superioară. Puneți un suport pe o foaie de copt căptușită cu folie; deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Combinați făina, 1 linguriță de sare și 3/4 linguriță de piper într-un castron puțin adânc, amestecați până se combină bine; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Combinați Panko, 1/3 cană de pătrunjel, 3 linguri de ulei de măsline, 1 1/2 lingurițe de sare și toată coaja de lămâie într-un bol separat de mică adâncime și aruncați până se combină uniform; și deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Bateți împreună ouăle și brânza într-un castron puțin adânc până când sunt combinate uniform; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Pentru a acoperi puiul, trageți o bucată în amestecul de făină și scuturați excesul. Apoi se înmoaie în amestecul de ouă, se lasă excesul să se scurgă și, în final, se rulează în pesmet, apăsând pentru a adera după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
La 8 PruneLa 8 Prune
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
6
Așezați bucata de pui pe foaia de copt și repetați cu puiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Coaceți până când acoperirea este aurie și crocantă, sucurile de pui se limpezesc atunci când sunt înțepate, iar temperatura internă este de 160 de grade, aproximativ 40 până la 45 de minute. Între timp, combinați restul de 1/2 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper, restul de 1/3 cană de pătrunjel, 1 lingură de ulei de măsline, toată ceapa roșie, toate roșiile și sucul de lămâie într-un bol nereactiv și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte SubtiriCapace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Serviți puiul acoperit cu un pic de amestec de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista