Milanezul de pui cu salată de rucola este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 20 de porții. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 61 calorii. 48 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 minute. Un amestec de ridichi, ceapă, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Milanez De Pui Cu Salată De Rucola, Milanez de pui cu salată de rucola, și Milanez de vițel cu salată de rucola.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul la mare. Odată ce este fierbinte, curățați grătarul cu o perie de sârmă. Chiar înainte de grătar, ungeți grătarul.Împărțiți fiecare piept de pui pe orizontală (nu tăiați până la capăt); deschideți și lăsați la o grosime de un inch.Condimentați puiul cu coriandru, linguriță sare și linguriță piper. Grătar, până la fiert, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Coriandru
Pui întreg
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Combinați uleiul, sucul de lămâie, sarea de linguriță și piperul de linguriță într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați rucola, ridichile și ceapa și aruncați pentru a combina.