Migdale Prăjite Cu Soia Și Arțar
Migdalele prăjite din soia și arțar necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 316 calorii, 11g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $1.3 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sos de soia, sirop de arțar, migdale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de SippitySup. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Rețete similare includ Maple-Tamari Migdale Prăjite, Migdale prăjite cu soia de arțar - setați Masasetați masa, și Dovlecei de iarnă prăjiți și păstârnac cu glazură de sirop de arțar și migdale Marconane.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Întindeți migdalele într-un singur strat pe o foaie de copt cu margini și coaceți până când sunt ușor prăjite și parfumate, 7 până la 8 minutes.In un castron mediu, combinați sosul de soia și siropul de arțar.
Adăugați migdale și aruncați până când sunt acoperite bine. Înveliți ușor o foaie de copt căptușită cu pergament cu spray de gătit și întindeți migdalele cât mai aproape de un singur strat posibil pe foaie.Prăjiți la cuptor până se rumenesc adânc, amestecând o dată, 15 până la 17 minute. Transferați imediat pe o foaie de copt tapetată cu pergament curat și întindeți migdalele, separându-le astfel încât nucile să nu se atingă.
Lăsați să se răcească înainte de servire.