Migdale Prăjite Cu Soia Și Arțar

Migdale Prăjite Cu Soia Și Arțar
Migdalele prăjite din soia și arțar necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 316 calorii, 11g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $1.3 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sos de soia, sirop de arțar, migdale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de SippitySup. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Rețete similare includ Maple-Tamari Migdale Prăjite, Migdale prăjite cu soia de arțar - setați Masasetați masa, și Dovlecei de iarnă prăjiți și păstârnac cu glazură de sirop de arțar și migdale Marconane.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Întindeți migdalele într-un singur strat pe o foaie de copt cu margini și coaceți până când sunt ușor prăjite și parfumate, 7 până la 8 minutes.In un castron mediu, combinați sosul de soia și siropul de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Adăugați migdale și aruncați până când sunt acoperite bine. Înveliți ușor o foaie de copt căptușită cu pergament cu spray de gătit și întindeți migdalele cât mai aproape de un singur strat posibil pe foaie.Prăjiți la cuptor până se rumenesc adânc, amestecând o dată, 15 până la 17 minute. Transferați imediat pe o foaie de copt tapetată cu pergament curat și întindeți migdalele, separându-le astfel încât nucile să nu se atingă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Lăsați să se răcească înainte de servire.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista