Migdale prăjite cu rozmarin, cimbru și lămâie
Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 187 calorii. 569 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână rozmarin de ramură, untură crescută la pășune, sare de mare nerafinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Fasole verde cu lămâie și migdale prăjite, Linguine Cu Migdale Prăjite, Pătrunjel Și Lămâie, și Fasole verde cu migdale prăjite și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untura într-o tigaie din fontă la foc mediu-mare. Aruncați rozmarin și cimbru și lăsați-le să sfârâie în grăsimea fierbinte până când sunt crocante. Apoi scoateți și aruncați ierburile.Aruncați migdalele albite în grăsimea condimentată, amestecând frecvent, până când încep să se rumenească și eliberează o aromă profundă de nuci.Folosind o lingură cu fante, scoateți migdalele din tigaie și puneți-le într-un castron. Aruncați-le ușor, încă fierbinți, cu sare și coajă de lămâie. Lăsați-le să se răcească și apoi serviți.