Migdale "Feta" cu ulei de plante medicinale
Almond "Feta" cu ulei de plante medicinale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 193 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați migdale albe, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Restaurant Stil usturoi și ierburi pâine scufundare ulei, Frigarui de creveți la grătar cu Feta cu lămâie, și Feta & Herb Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți migdalele în apă rece.
Așezați într-un castron mare; adăugați apă pentru a acoperi cu 3 in. Acoperiți și lăsați să stea peste noapte.
Scurgeți și clătiți migdalele, aruncând lichidul.
Transferați la un procesor de alimente.
Adăugați 1/2 cană apă, suc de lămâie, 3 linguri ulei, usturoi și sare; acoperiți și procesați timp de 5-6 minute sau până la piure.
Aliniați o strecurătoare mare cu patru straturi de pânză de brânză și așezați-o peste un bol mare.
Se toarnă amestecul de migdale în filtru pregătit; aduce colțuri de pânză și cravată cu sfoară pentru a forma o pungă. La frigider peste noapte.
Stoarce orice lichid; scoateți tifon și aruncați lichidul din castron.
Transferați mingea pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament; aplatizați ușor într-un 6-in. cerc.
Coaceți la 200 de minute timp de 35-40 de minute sau până când este ferm. Mișto. La frigider până la răcire.
Într-o tigaie mică, încălziți cimbrul, rozmarinul și uleiul rămas la foc mediu timp de 2 minute. Se răcește la temperatura camerei.
Stropiți peste amestecul de migdale.