Migdale De Ghimbir
Migdalele de ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 230 calorii. Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP servește 12 și costă 76 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, ulei de susan, arbol chile și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 7 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 62%. Încercați Pui de ghimbir cu migdale, Migdale și pere de ghimbir-portocale, și O Tartă De Smochine Cu Cremă, Ghimbir Cristalizat Și Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți cuptorul la 250 de grade F.
Combinați ghimbirul și sarea într-un bol mare de amestecare și dați deoparte.
Încălziți uleiul de măsline și uleiul de susan într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mic.
Adăugați arbol chile și gătiți, amestecând frecvent, până când chile începe să emane o aromă, 30 până la 45 de secunde.
Adăugați migdalele și gătiți, amestecând frecvent până când sunt ușor prăjite, aproximativ 5 minute.
Adăugați sosul de soia și sosul Worcestershire și gătiți până se reduce ușor și tigaia arată uscată, aproximativ 1 minut. Scoateți imediat nucile în vasul mare și aruncați cu amestecul de ghimbir.
Întindeți nucile acoperite într-un singur strat pe o tigaie pe jumătate de foaie căptușită cu hârtie pergament și coaceți la cuptor timp de 20 de minute.
Scoateți tigaia într-un suport de răcire timp de cel puțin 30 de minute sau până se răcește complet. A se păstra într-un recipient etanș până la 1 săptămână.