Migdale Citrice Biscotti

Migdale Citrice Biscotti
Almond Citrus Biscotti ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 138 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 24. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de migdale măcinate grosier, coajă de lămâie, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 13%. Rețete similare sunt Ciocolată Citrice Biscotti, Tort Mix Citrice Biscotti, și Biscotti De Migdale.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, unt de smântână și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Adăugați 3 ouă, pe rând, bătând bine după fiecare. Bateți în coaja de lămâie, coaja de portocală și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați treptat la amestecul cremă. Împărțiți aluatul în patru porții; formați fiecare într-un 8-in. x 2-in. dreptunghi pe foi de copt negrease.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
4
Într-un castron mic, bateți ușor oul rămas; periați uniform peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
5
Se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
6
Coaceți la 350 de minute timp de 25-30 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
7
Transferați pe o placă de tăiere; tăiați în diagonală cu un cuțit zimțat în 3/4-in. felii.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Așezați partea tăiată în jos pe foile de copt negrease.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
9
Coaceți timp de 12-14 minute sau până se rumenesc, întorcându-se o dată. Se răcește pe rafturile de sârmă. A se păstra într-un recipient etanș.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 63 de dolari pe sticlă.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Gran Selezione
Podgoria Il Poggio, în 1962, a fost cea care a anunțat începutul călătoriei Castello di Monsanto în producția de vin, cu prima recoltă prezidată de părintele fondator Fabrizio Bianchi. Încă până în prezent cea mai iconică sticlă a companiei, Il Poggio este primul Chianti Classico care prezintă numele podgoriei specifice care o produce. Strugurii albi au fost scoși din rețetă în 1968. Il Poggio este sursa-datorită selecției massal-a tuturor plantelor Sangiovese, Colorino și Canaiolo din celelalte podgorii ale companiei. Au fost produse peste 100,00 de sticle, toate petrecând timp îmbătrânind în pivnița istorică a castelului, ilustrând capacitatea uimitoare de îmbătrânire a vinului.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista