Miere și șuncă cu crustă de zahăr brun
Mierea și șunca cu crustă de zahăr brun este o fără lactate și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 2029 calorii, 25g de proteine, și 107G de grăsime. Pentru $ 4.81 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 21 de minute. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de zahăr brun ferm, nucșoară măcinată, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 61%. Rețete similare includ Zahăr brun și șuncă cu crustă de condimente, Miere De Zahăr Brun Morcovi Prăjiți, și Rulouri De Scorțișoară Cu Miere De Zahăr Brun.
Instrucțiuni
Tăiați pielea exterioară tare din șuncă cu un cuțit ascuțit, lăsând un strat subțire de grăsime.
Așezați șunca, cu grăsimea în sus, pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială. Scor top de șuncă într-un model de diamant; introduceți un termometru de carne în șuncă, asigurându-vă că nu atinge grăsime sau os.
Coaceți șunca pe cel mai mic suport pentru cuptor la 325 timp de 1 1/2 ore.
Scoateți șunca din cuptor, lăsând cuptorul pornit.
Combinați zahărul și condimentele; bateți peste miere, acoperind bine șunca.
Întoarceți șunca la cuptor și continuați să coaceți la 325 timp de 35 până la 45 de minute sau până când termometrul înregistrează 14
(Acoperiți șunca cu folie de aluminiu în ultimele 20 de minute, dacă este necesar, pentru a preveni rumenirea excesivă.)
Lăsați șunca să stea cu 15 minute înainte de a sculpta.