Miere Unt Yule Sunca
Miere unt Yule sunca ar putea fi doar condiment pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 20 și costă $1.14 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 53G de grăsime, și un total de 761 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, șuncă, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Mărturisirea # 140: untul de miere este plăcerea mea vinovată ... pâine de porumb cu miere și bere, Yule Log, și Yule Log pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Tăiați încrucișările adânci de 1 inch în partea plată a șuncii. Într-un castron mic, amestecați untul și mierea. Slather pe sunca, asigurându-vă că pentru a obține în crevase prea. Introduceți cuișoare în șuncă, dacă doriți.
Coaceți timp de 4 ore în cuptorul preîncălzit sau 20 de minute pe kilogram. Temperatura internă trebuie să atingă 160 de grade F (70 de grade C). Ungeți la fiecare 20 de minute cu picăturile.
Scoateți, feliați, serviți, savurați.