Miere Unt Yule Sunca

Miere Unt Yule Sunca
Miere unt Yule sunca ar putea fi doar condiment pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 20 și costă $1.14 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 53G de grăsime, și un total de 761 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, șuncă, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Mărturisirea # 140: untul de miere este plăcerea mea vinovată ... pâine de porumb cu miere și bere, Yule Log, și Yule Log pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați încrucișările adânci de 1 inch în partea plată a șuncii. Într-un castron mic, amestecați untul și mierea. Slather pe sunca, asigurându-vă că pentru a obține în crevase prea. Introduceți cuișoare în șuncă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
MiereMiere
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Coaceți timp de 4 ore în cuptorul preîncălzit sau 20 de minute pe kilogram. Temperatura internă trebuie să atingă 160 de grade F (70 de grade C). Ungeți la fiecare 20 de minute cu picăturile.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți, feliați, serviți, savurați.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții20
Scor De Sănătate15
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista