Puiul și pastele cu portocale miere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 477 calorii, 30g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de boia de ardei, nucșoară măcinată, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Paste prăjite cu tăiței de portocale și sfeclă cu miere nuci și varză crocantă la cuptor, Miere De Pui Portocaliu, și Miere de pui de susan portocaliu.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, sotati puiul în 2 linguri de unt până când puiul nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se presară cu sare, boia și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Piper
Sare
3
Îndepărtați și păstrați cald. În aceeași tigaie, călește ceapa în untul rămas până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, ghimbirul, nucșoara, sucul de portocale și mierea; se toarnă treptat peste ceapă. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Amidon De Porumb
Ghimbir
Nucșoară
Miere
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați măsline și pui. Se fierbe la foc mic, neacoperit, timp de 5 minute sau până când puiul este încălzit.