Miere-Portocaliu Muschiulet De Porc
Muschiulet de porc miere-portocaliu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,33 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 273 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de filet de porc, miere, marmeladă de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Miere-Portocaliu Muschiulet De Porc, Miere De Soia De Porc, și Miere-Soia Glazurate Muschiulet De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 5 ingrediente, amestecând bine cu un bici. Rezervați 2 linguri amestec de marmeladă.
Încălziți o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Presărați carnea de porc cu sare și piper.
Adăugați carnea de porc în tigaie; gătiți 5 minute sau până se rumenesc. Întoarceți carnea de porc; periați cu 1/4 cană amestec de marmeladă.
Coaceți la 350 timp de 10 minute. Întoarceți carnea de porc; periați cu 1/4 cană amestec de marmeladă.
Coaceți încă 10 minute sau până când un termometru înregistrează 15
Scoateți carnea de porc din tigaie; perie cu rezervat 2 linguri amestec de marmeladă.
Lăsați să stea 10 minute; felie.