Friptura de porc cu muștar de miere cu slănină ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 6 porții cu 1440 calorii, 53G de proteine, și 56G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați miere, sare și piper kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Miere Și Muștar Friptură De Porc, Miere-Muștar Friptură De Porc, și Friptură De Porc Cu Muștar Picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: sfoară de bucătărie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
2
Pentru carnea de porc: puneți un suport pentru cuptor în 1/3 inferior al cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Într-un castron mic, adăugați muștarul Dijon, muștarul din cereale integrale, mierea, usturoiul și rozmarinul și amestecați împreună până se omogenizează. Aranjați carnea de porc într-o tigaie de 9 x 13 inci și întindeți amestecul de muștar uniform peste carnea de porc. Începând de pe 1 parte, așezați o bucată de slănină, pe lungime, pe carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar De Cereale Integrale
Pulpă De Miel, Cu Os
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați o altă felie de slănină pe carnea de porc, asigurându-vă că se suprapune ușor prima bucată. Continuați cu slănina rămasă, până când carnea de porc este complet acoperită cu slănină. Folosind 3 bucăți de sfoară de bucătărie, fixați slănina în poziție. Prăjiți timp de 1 oră. Acoperiți tigaia, slab, cu folie și prăjiți încă 10 până la 20 de minute până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii de porc înregistrează 160 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți tigaia din cuptor și transferați friptura pe o tăietură. Acoperiți tigaia cu folie și lăsați carnea de porc să se odihnească timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți sfoara de bucătărie și feliați carnea de porc în felii groase de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
7
Pentru salată: într-un castron mic, amestecați împreună sucul de lămâie și uleiul până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Puneți rucola pe un platou mare și stropiți cu pansamentul. Aranjați feliile de porc deasupra și serviți.