Miere-muștar friptură de porc cu slănină

Friptura de porc cu muștar de miere cu slănină ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 6 porții cu 1440 calorii, 53G de proteine, și 56G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați miere, sare și piper kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Miere Și Muștar Friptură De Porc, Miere-Muștar Friptură De Porc, și Friptură De Porc Cu Muștar Picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: sfoară de bucătărie
Pentru carnea de porc: puneți un suport pentru cuptor în 1/3 inferior al cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron mic, adăugați muștarul Dijon, muștarul din cereale integrale, mierea, usturoiul și rozmarinul și amestecați împreună până se omogenizează. Aranjați carnea de porc într-o tigaie de 9 x 13 inci și întindeți amestecul de muștar uniform peste carnea de porc. Începând de pe 1 parte, așezați o bucată de slănină, pe lungime, pe carnea de porc.
Așezați o altă felie de slănină pe carnea de porc, asigurându-vă că se suprapune ușor prima bucată. Continuați cu slănina rămasă, până când carnea de porc este complet acoperită cu slănină. Folosind 3 bucăți de sfoară de bucătărie, fixați slănina în poziție. Prăjiți timp de 1 oră. Acoperiți tigaia, slab, cu folie și prăjiți încă 10 până la 20 de minute până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii de porc înregistrează 160 de grade F.
Scoateți tigaia din cuptor și transferați friptura pe o tăietură. Acoperiți tigaia cu folie și lăsați carnea de porc să se odihnească timp de 20 de minute.
Scoateți sfoara de bucătărie și feliați carnea de porc în felii groase de 1/2 inci.
Pentru salată: într-un castron mic, amestecați împreună sucul de lămâie și uleiul până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Puneți rucola pe un platou mare și stropiți cu pansamentul. Aranjați feliile de porc deasupra și serviți.