Miere-Migdale Madeleine
Miere-migdale Madeleines ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 41 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 241 calorii. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, unt, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 38 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 16%. Încercați Miere-Migdale Madeleine, Vanillan și Madeleine de migdale, și Miere Madeleine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: matrițe Madeleine de 12 (3 inci) antiaderente
Puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Unt 12 madeleine se modelează liberal cu unt. Praf cu făină și pus deoparte.
Aluat: într-un bol mediu, folosind un mixer electric de mână, bateți albușurile până se spumează.
Adăugați amestecul de tort, untul, mierea, apa, coaja de lămâie și extractul de migdale. Bateți ingredientele la viteză mică timp de 30 de secunde. Măriți viteza la mare și bateți până când aluatul este neted, aproximativ 2 minute. Puneți aluatul în matrițele pregătite.
Coaceți până când marginile sunt aurii și centrul prăjiturilor revine la atingere, aproximativ 15 până la 16 minute. Se răcește timp de 5 minute. Folosind o mică spatulă de cauciuc, îndepărtați madeleinele și aranjați, cu fața în sus, pe un suport de sârmă. Se răcește timp de 15 minute și se servește.