Miere Lipicioasă-Aripi De Pui De Soia
Miere lipicioasă - aripi de pui de soia este un fără gluten hor d ' oeuvre. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 321 calorii, 14g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ghimbir, frunze de cilantro și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sos de soia scăzut de sodiu ar putea urma acest curs principal cu Tort Cu Banane ca desert. 133 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Lipicioase Miere Usturoi Aripi De Pui, Lipicioase Miere Usturoi Aripi De Pui, și Sticky sriracha-aripi de pui cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Clătiți aripile de pui și uscați.
Scoateți vârful și aruncați; separați fiecare aripă la articulație în 2 bucăți.
Așezați aripile într-un vas superficial și turnați peste sosul de soia, ghimbirul, cilantro, usturoiul și sucul de lămâie. Aruncați bine pentru a acoperi; marinat, refrigerat, timp de 2 ore.
Scoateți aripile din marinată și uscați; condimentează cu sare și piper. Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, topiți untul în uleiul de măsline. Când untul se oprește din spumare, adăugați mierea și aripile de pui și prăjiți până se rumenesc pe fiecare parte, aproximativ 5 minute. Continuați să gătiți aripile, întorcându-le des pentru a le acoperi pe măsură ce glazura se reduce. Gatiti pana cand aripile sunt lipicioase si fierte.
Garnisiți cu semințe de susan și serviți.