Miere lipicioasă - aripi de pui de soia este un fără gluten hor d ' oeuvre. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 321 calorii, 14g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ghimbir, frunze de cilantro și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sos de soia scăzut de sodiu ar putea urma acest curs principal cu Tort Cu Banane ca desert. 133 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Lipicioase Miere Usturoi Aripi De Pui, Lipicioase Miere Usturoi Aripi De Pui, și Sticky sriracha-aripi de pui cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Clătiți aripile de pui și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
3
Scoateți vârful și aruncați; separați fiecare aripă la articulație în 2 bucăți.
4
Așezați aripile într-un vas superficial și turnați peste sosul de soia, ghimbirul, cilantro, usturoiul și sucul de lămâie. Aruncați bine pentru a acoperi; marinat, refrigerat, timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
5
Scoateți aripile din marinată și uscați; condimentează cu sare și piper. Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, topiți untul în uleiul de măsline. Când untul se oprește din spumare, adăugați mierea și aripile de pui și prăjiți până se rumenesc pe fiecare parte, aproximativ 5 minute. Continuați să gătiți aripile, întorcându-le des pentru a le acoperi pe măsură ce glazura se reduce. Gatiti pana cand aripile sunt lipicioase si fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Dressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca familia Frank Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.