Această rețetă servește 15 și costă 97 de cenți pe porție. O porție conține 308 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, dovleci de bomboane, dovleac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pătrate De Desert De Dovleac, Pătrate De Desert De Dovleac, și Makeover Crocante Dovleac Desert Pătrate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 F. în bol mediu, se amestecă toate ingredientele crustei cu furculița până se sfărâmă. Apăsați în partea de jos a tăvii de 13x9 inci fără grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
Tigaie
2
Coaceți 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Între timp, într-un castron mare, bateți toate ingredientele de umplere cu un tel de sârmă sau un mixer electric la viteză medie până la amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
4
Se toarnă peste crusta parțial coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Coaceți 55 până la 60 de minute sau până când setul și cuțitul introdus în centru iese curat. Se răcește complet, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
6
Într-un castron mic răcit, bateți frișca și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri moi.