Miere Dijon Muștar Carne De Porc

Miere Dijon muștar cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 6 și costă $ 3.0 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 52G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 385 calorii. 29 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de carne de porc, ulei vegetal, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până oțet de vin alb ai putea urma acest curs principal cu Tort De Catifea Rosie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Miere Dijon Muștar Carne De Porc, Miere muștar aragaz lent cotlet de porc și orez, și Carne de porc prăjită cu ierburi și usturoi cu sos de muștar de miere.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Condimentează coapsa de porc cu sare și piper.
Într-un castron mic, amestecați oțetul, muștarul și ierburile împreună. Rezervați sosul de muștar pentru carne de porc.
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare, încălziți uleiul vegetal. Căutați carne de porc pe toate părțile.
Ungeți cu sos de muștar și prăjiți în cuptorul preîncălzit până când temperatura internă atinge 145 de grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 20 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 15 minute înainte de feliere și servire.