Miere De Muștar Cotlet De Porc
Miere de muștar cotlet de porc este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 368 calorii. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți unt, muștar, miere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. 69 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Miere-Muștar Cotlet De Porc, Miere-Muștar Cotlet De Porc, și Miere-muștar cotlet de porc.
Instrucțiuni
Amestecați mierea și muștarul împreună într-un bol până când se combină bine.
Încălziți untul într-o tigaie la foc mediu-mare și așezați Cotletele de porc în untul fierbinte.
Presărați cotletele cu jumătate de praf de usturoi și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Întoarceți cotletele, presărați cu praful de usturoi rămas și Cotletele de prăjit timp de încă 3 minute.
Ungeți sosul de muștar de miere peste cotlete, întoarceți-le și gătiți timp de 5 minute; întoarceți cotletele pe cealaltă parte și ungeți cu sos de muștar de miere. Gătiti până când cotletele nu mai sunt roz în interior și un termometru de carne citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a unei cotlete citește 165 grade F (75 grade C), încă aproximativ 5 minute.